Minnie Moskowitz 220 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ucieleśnienie… nothing to say. Edytowano 1 godzinę temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 27 Napisano 1 godzinę temu Och Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 27 Napisano 1 godzinę temu To pewnie ten polot którego brakuje płaskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 220 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajca napisał: To pewnie ten polot którego brakuje płaskiej. Wróć do rozmów ze schizolem fetyszystà. Obrzydliwe. Wszyscy srajà na parcha a ty z nim gawędzisz po nocach. To jest polot. Thx. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 27 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Wróć do rozmów ze schizolem fetyszystà. Obrzydliwe. Wszyscy srajà na parcha a ty z nim gawędzisz po nocach. To jest polot. Thx. To jakaś analogia do twojego zachwytu salowa jak rozumiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 27 Napisano 1 godzinę temu To jest takie jakby...miałkie. Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 220 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajca napisał: To jakaś analogia do twojego zachwytu salowa jak rozumiem? Raczej antologia do twojej głupoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 14 Napisano 1 godzinę temu Leci na siłę i prawo pięści najwidoczniej Gieniowefa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 27 Napisano 1 godzinę temu This prodżekt zaś jest gówniana na miarę najsłabszego ogniwa w burdelu. Sorry gajs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 14 Napisano 1 godzinę temu Jaki prodzekt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 220 Napisano 1 godzinę temu Rumbo wiesz że twoja koleżanką namiętnie rozmawiała w nocy z cuchnącym parchem matuszczakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Dumbo jest fajna i Babka Boża tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 14 Napisano 1 godzinę temu Ja trochę też ale dystans mam do nich już, tak jakoś nie lubię ich bo to wredne osoby ale czasem zabawne a żeby tu popjerdolic to nie trzeba nikogo lubić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Ja bym nie tknąl gieni, bo lubi wypić i wpieerdala schabowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 14 Napisano 1 godzinę temu Ludzi masz w życiu Gieniu takich którzy cię nie osrraja, nie jakaśtam Salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 14 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Tutaj lepiej nie mieć przyjaźni bo tylko się zmęczysz Edytowano 1 godzinę temu przez misiochuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Do tego pali fajki i brakuje jej zęba. Takie coś ma czelność mnie obrażać od cuchnących 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 godzinę temu Ja się przyjaźnie już z Czelsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiochuj 14 Napisano 15 minut temu troche jestes jak bicu, najpierw ja idealizujesz do porzygu potem ponizasz, przerazajace to jest, jak ci przy kims nie odpjerdala to dobrze, to twoj przyjaciel i sie czymaj, tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 12 minut temu Ja już nikogo nie idealizuje i nie poniżam. Mam nadzieje, że nie wybuchnę do czelsi, że ona pracuje i będę sie z niej śmial xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicky 4 Napisano 1 minutę temu No ja jestem psycholem i się do tego przyznaje, a bicuś pisze, że jest normalny i mnie atakuje od chorych psychicznie jak wczoraj siurentaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach