Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antoszka

kto sie wlaczy do nas?

Polecane posty

Gość antoszka
to znaczy gdzie bo nie bardzo zrozumialam.

Gość antoszka
busia a co z toba co ty robisz uczysz sie pracujesz czy co? witam antoszka

jestem na 5 roku, jak na razie nie mam stałej pracy, własnie przede mna poszukiwania pracy.....

Gość antoszka
ah! teraz zrozumialam, no mieszkam tu, pracuje jak i inni i korzystam z zycia tylko jakos mi smutno bo nie ma nikogo z kim bym poszla na obiad na disck itd. od 1/2 roku jetem sama.

sweetkatie najakim etapie pisania pracy jestes .? kurcze fajnie pogadac z kimś kto tez pisze to wielkie dzieło:) acha studiuje pedagogike społeczno-opiekuńcza na ap, a Ty?

Gość antoszka
kochani powiedzcie co studiujecie bo ja jestem po Informatyce

Gość antoszka
ah to nie prosta sprawa poznac kogos z kim sie zostanie do starosci niemcy jakby to powiedziec sa zimni nie znaja co to romantika to tak jak by bili ??? juz wiem bez kregoslupa rozumiesz?

Gość antoszka
no widzisz a u mnie 3 lata bylam z nimcem i sie rozwialo po kosciach kolezanki mowia znajdz sobie polaka . Tak naprawde nie jast mi zle samej ale napewno jest lepiej jak sie ma u boku kogos. Jestem mila i sympatyczna niczego mi nie brakuje jestem niezalezna mam swoja prace mieszkanie itd... moze tego wlasnie sie meszczyzni boja jak kobiety wiedza czego chca?

Gość ostatnia mochikanka
to musimy jakiegos tutaj wkrecic tylko jak ? wiesz co sprubuj na innym temacie kogos zcholowac ja sprubuje terz ale niech wejda na nasz topik tzn. na anuszke o.k?

Gość antoszka
przydala by sie chlopska rada ale s kad?

Gość antoszka
ostatnia mochikanko chyba sie pomylilas???

Gość mochikanka
nikt sie nie odzywa co jest? przestrazylam was?

Gość ja ie wlaczam do was
mam 25 lat pracuje po studiach i dosc facetow

taaa, jak zwykle z tej nauki wyszlo tyle co nic ;) jakas taka senna sie w miedzyczasie zrobilam :D sweetkatie i busia ja tez na 5 roku, haha. ale nam sie ulozylo :) ja jestem na zarz i mark. jeny nie zdaze z ta praca :/ pozdrawiam :)

Gość ja sie wlaczam
nie chce Ci sei uczyc? nie martw sie bo..i tak jak bedzoiesz zmuszona to sie pouczysz..jak ja z praca mgr, wtedy sie uczylam.. a terza i tak pracuje bo jestem zmuszona choc prawie spie w pracy moj luby nie am czasu.. aaa z nim szkoda gadac.. nie chce slubu.. a tu pisza sobie na forum laski o slubie, o zaproszeniach , cudach i maja problemy... e tam/...

Gość ja sie wlaczam
co mam zrobic z moim facetem?? jestesmy rok i pol ja chce slubu on nie on za poltora roku czekac czy olac.. on nie jest gotowy i nie bedzie ja mysle.. ale kocha mnie... kocha.. tak czuje

koniczyneczka, nic sie nie martw z mojej nauki tez dzisiaj nic nie wyszło:) faktycznie fajnie sie złożyło z tym ze jesteśmy na 5 roku, i męczymy sie z pisaniem pracy :):):) mam nadzieję, ze nam sie to uda :) pozdrawiam cieplutko,

Witajcie! Przyłączę się, jeśli można. Musiałam sobie zrobić przerwę w sprawdzaniu klasówek, bo mi się mózg wyłączył :-) Jestem z Dolnego Śląska, mam 28 lat i nic mi się nie chce...

Uczę biologii w gimnazjum i najdziwniejsze jest to, że nawet mi sie ta praca podoba :-)

Gość antoszka
dziendoberek wszystkim o rety ale mialam wczoraj dzien mowie wam. Poszlam do sklepu zeby zrobic zakupy noi stoi przedemna maly chlopczyk tak patrzy i patrzy az mi sie glupio zrobilo no i dalej patrzy a ja do niego:"no i co sie tak gapisz", no oczywiscie po niemiecku -cisza a ja znowu:"nie slyszysz !co sie tak gapissz pytam" a on do mnie:" gapie sie tak i zastanawiam sie co ci tak tam z pod tych spodni wysi?" ja patrze o rany jaki wstyd z pod spodni wystaja moje rajstopy ktore sie ciagna za mna!! aaaaa!!! napewno wczoraj jak je sciagalam to razem ze spodniami i musialy tam zostac a dzisiaj jak spodnie zakladalam to napewno nie zauwazylam no i checa. Juz napewno do tego sklepu nie pujde, ale siano.

Gość a tam nie przejmuj sie rajstop
ja jakos zyje znowu w pracy jutro moze wolne... dramat ile mozna wstawac rano? i czekac na sms tego glaba co nie pisze.. szkoda ze on o mnie nie dba

Gość antoszka
Czesc a tam nie przejmuj sie ! fajnie ze sie przylaczasz. Ja tesz w pracy ale nudy. Ciekawe co powie moj szef jak zobaczy ze ja znowu w Internecie nawet nie ma zielonego pojecia co ja tu robie , napewno mysli ze jak zawsze pilnie pracuje.

Gość antoszka
a tak apropo kim jestes jezeli mozna zapytac "nie przejmuj sie" bo czesc z nas to same babole a ty?

Gość co zrobic z nim
tak jak ja..\ ale w duszy.. moj nie pisze nie dzwoni aaa ta,m.. jakby mnie nie bylo tak samo by sie czul mowil mi zreszta ze beze mnie tez by mogl zyc.. tylko ze mna terza wybral bo mnie kocha ale i tak moglby przezyc zycie w samotmnosci ale bezsens

Gość co zrobic z nim
no ja mam 25 lat i jesytem dziewczyna:)))