Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkowaaa

Witaminy FEMINATAL . Czy brałyście i czy dobry ?

Polecane posty

Gość gonia087
no na vital mama to ja też jeszcze trochę poczekam :) póki co zakupiłam sobie zapas femibionu natal, bo u mnie w aptece była promocja :) także wystarczy mi tak na oko do 7 miesiąca chyba - mam nadzieję, że potem zrobią jakąś nową promocję :D

Gość omadzia555
Witam!!! Odświeże troche temat. Ja też biorę feminatal N od 8 tyg.ciąży teraz jestem w 25 i czuję się w miarę dobrze,wyniki mam ok tylko nie mam za bardzo na nic chęci jesli chodzi o jedzenie.No i dzidzia jest trochę mala wg gin.Waży 500g

Gość ariam
a czy któraś z was brała Femibion natal 1? Co o tym sądzicie? Jestem w 16 tyg ciąży i mi je właśnie przepisał mój ginekolog. Na opakowaniu jest napisane że tabletki są przeznaczone do 12 t.c. Jakieś opinie o tych witaminach?

Gość KiniaL_3172
Używaliście preparatu co się nazywa Femibion Natal 1 (Feminatal Metafolin)? No bo wyszukiwałam opinii na temat tego leku i nie wiem co myśleć. Możecie cokolwiek powiedzieć mi o tym leku? Jest sens go kupować, testowaliście zamienniki? Na tej stronie zanalazłam trochę opinii o Femibion Natal 1 (Feminatal Metafolin): http://www.listalekow.pl/femibion-natal-1-feminatal-metafolin/ - uważacie, że to sprawdzone informacje? Wolałabym się nie i wydać bezsensownie kasę, dlatego liczę na Wasze sugestie. Dzięki za wszelkie porady.