Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dracyna

CHOROBA

Polecane posty

Gość Dracyna

na co jestescie chorzy? wypisujcie wszystko co wam dolega. Ja jestem krotkowidzem i mam problemy z miesiączką

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mam chore nerki.

Gość Dracyna
no wpisujce sie

Gość he he
tarczyca i problemy z sercem o astygmatyżmie nie wspomnę bo to nie choroba

Gość szemranko
złośliwośc niepospolita

Gość zaledwie 22-letnia
łuszczyca na głowie:(:( zespół jelita drażliwego zwyrodnienia w stawach u stóp(tzw.duże paluchy) kiedys chora dusza....

Gość to ja przebijam wszystko
20 lat: przebyta nerwica nawracająca depresja wrzody dwunastnicy bez przerwy jest mi niedobrze, boli mnie brzuch, mam straszne problemy "gastryczne" kompletnie rozregulowanie hormonalne (od 4 lat nie miałam okresu bez zastrzyków lub tabletek) wada serca (niedomykanie zastawek) mam gronkowca złocistego jestem krótkowidzem mam początkowe stadium żylaków, kiepskie krążenie krwii- zimne stopy, bez przerwy jest mi zimno, odmrażam sobie stopy i ręce już przy temperaturze ok. 2-3'C, ok. 4 razy w roku choruję z powodu tego gronkowca i wtedy mam trzy tygodnie wyjęte z życiorysu. tylko się zabić :classic_cool:

Gość eh choroby
Ja jestem poważnie chora, ale nie chcę myśleć o tym i żyć normalnie jak kazdy zdrowy!! Nie ważne jest to kto na co jest chory, lecz to aby nie poddawał się i miał wokół siebie ludzi którzy pomogą mu przejść trudne chwile

Gość ha ha
do to ja przebijam wszystko mam wrażenie,że jesteś z dumna siebie i bardzo zadowolona:)

Gość zaledwie 22-letnia
włąśnie!!!....czym tu się chwalić...:o

Gość Autorka topika
Puknij sie w glowe, ale masz pomysl na temat. Osoba madra bedzie szukac rady na swoja chorobe a nie chwalic sie jaka ma chorobe i kto bardziej jest chory. Ludzie to nie zawody. Chory narod-oczywiscie nie wszyscy!!!

Gość to ja przebijam wszystko
Ale jesteście wiedźmy:p Może ktoś założył taki topik, bo ma problem. A ja napisałam o tym, co mi dolega, ponioeważ bardzo, bardzo utrudnia mi to życie. W dodatku nic nie można na to poradzić. Wcale nie marwię się swoim zdrowiem, nie chodze do żadnych lekarzy. Wszystkie te schorzenia są potwierdzone badaniami i objawami i wiem o nich, ale chadzam tylko do ginekologa. Jeżeli choruję i tak nic mi nie pomoże, chyba że końskie dawki antybiotyków, które też nikomu nie służą, więc już pogodziłam się z tym. Ale czasami jest mi bardzo ciężko i smutno. I dlatego staram się mieć jakiś dystans do swojego ciała. Nie trzeba ze wszystkiego robic tragedii. Może ktoś , kto uważa, że ma łupież czy trądzik i to jest koniec świata, przeczyta, że są tacy ludzie jak ja, i troche zmieni światopogląd. I wcale nie żartuję, ani się nie chwalę. Do listy zapomniałam dodać niedoczynności tarczycy....

Gość beznadziejna optymistka
mam chore: nerki jelito grube tarczyce stawy a poza tym mam: migrene zylaki a obecnie zapalenie pecherza i ropna angine a tak poza tym wszystko ok. i tak w ogole nie jest zle :) :) :)

Gość a ja jestem zdrowa i gruba
:D jak to się mówi z niczego nie ma nic :D

Gość tak tak tak tak
myślę,że z tego topiku wynika jedno większość ludzi na coś choruje...

Gość Dracyna
do "Autorka topica" - nie zalozylam tego po to zeby sie chwalic choroba bo jak mozna sie nia chwalic? chyba mnie cos zle zrozumialas. Ludzie na forum pisza przerozne tematy wiec czemu nie mialabym zapytac o choroby? nie widze w tym nic dziwnego. Moze na forum znajda sie takie dwie osoby, ktore beda mogly sie nawzajem wesprzec , pogadac itd. Nie musisz od razu wszytkiego krytykowac

Gość frthfhgfh
to ja przebijam wszystko - popieram cie !