Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baska20

Rigevidon prosze o opinie

Polecane posty

Gość baska20

bralam stediril ale ponoc juz ich nie produkuja i lekarz mi zapisal rigevidon. wiecie cos o skutkach ubocznych itp???? pozdrawiam

Stediril 30 jest jak najbardziej produkowany i sprzedawany w aptekach. Była na przełomie X/XI wstrzymana sprzedaż, ale już ruszyło i jest jak dawniej za niecałe 3 zł.

rigevidon to dokladnie to samo co stediril tylko drozszy o jakies 4 zlote wiec jak po stedirilu nic Ci nie bylo to po tych tez nic nie bedzie wiem bo sama niedawno zmienilam :D

Gość aloiw
Witam:) Ja rowniez kiedys bralam stediril, ale po ponad 2 latach brania tych tabletek mialam jakies dziwne krwawienia w tkakcie brania tabletek.Bylam z tym u kilku ginekologow ale nie potrafili stwierdzic dlaczewgo tak sie dzieje, ze przy okolo 15 tabletce co miesiac wystepuje krwawienie:(. Lekarz znienil mi tabletki na rigevidon i biore je juz prawie rok. Moja waga ulegla lekkiej zmianie(przytylam), ale mysle, ze to nie przez tabletki tylko nieodpowiednia diete:). Pozdrawiam:)

Gość sherri
ja biorę rigevidon 2 miesiac dopiero.. narazie nie czuję żadnych skutków ubocznych,mam nadzieję że tak zostanie :), wczesniej brałąm 2 lata cilest ale zaczęłąm juz byc nim ''zmeczona''...

ja tez biore rigevidon i jest w porzadku, a nawet lepiej, zero bolesnych miesiaczek i regularnie co to godziny;) skutkow ubocznych nie widze...chyba ze mam wiekszy apetyt, ale to nic - lubie jesc:)