Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iśkaaaa

niezła gra

Polecane posty

Gość iśkaaaa
mam nadzieje ze juz ktos gra :O bo ja nie wiem co dalej mam wszystko co mozliwe, jestem najedzona, napita i zdrowa i nie wiem co dalej. Mam nawet dynamit, zapałki i pistolet :D

Gość iśkaaaa
nie no podnosze!! wejdzcie bo gra jest swietna!! wciagnie Was zobaczycie

o co w tym chodzi ,znalazłam jakiś aparat ,banany,laptopa,lekarstwa ,a co dalej.

Gość iśkaaaa
na dole masz wskazniki takie zegary "food" "water" i "health" czyli jak znajdziesz jedzenie jakies, wode albo lekarstwa to ich uzyj jesli Ci cos z tego spada zebys nie umarla. Sama dopiero znalazlam ta gre i powoli ja rozpracowuje :) dlatego potrzebuje kogos do pomocy

Gość iśkaaaa
niektore z tych rzeczy beda Ci niepotrzebne wiec daj live it zebys miala miejsce w schowku na bardziej potrzebne rzeczy, ale jak na razie to mi sie udaje tylko jesc, pic i brac lekarstwa, noi zabilam dzika nożem tylko nie wiem co z nim teraz zrobic :D

Gość iśkaaaa
no to uwazaj bo jak Cie zabije to koniec, musisz najpierw znalezc noz a potem go zadzgac choc nie wiem po co bo ja go zadzgalam i nie wiem co teraz z nim zrobic bo nawet zjesc go sie nie da :D wiec lepiej go sobie darowac :)

Gość iśkaaaa
ooo znalazlam kamere video mozna na niej obejrzec 3 filmy- zaraz zobacze co to..

Gość iśkaaaa
no qrde.. trzeba znalezc puste butelki a potem isc do strumyka i je napelnic :) a jedzenie jest w lisciach- orzeszko, ananasy i banany i jakies stare żarcie z samolotu :D ale ja nadal nie wiem co dalej :O takze dupa

Gość angela_
a gdzie jest ten strumyk ? bo juz drugi raz umarłam z pragnienia:)

Gość iśkaaaa
no bo butelki sa puste, trzeba isc do strumyka i "use it" one sie wtedy napelnia :) a sa dwa strumyki- latwo znalezc- idz po strzalkach- chyba w ostatnim wejsciu sa w krzakach i w drugim chyba :)

Gość ingoria
no a ja zabiłam dzika pistoletem,ale też nie mam pojęcia co dalej, odkrylam chyba juz wszystko co molziwe i nic!! próbowałąm ten bunkier wysadzić dynamitem i też klapa. Nie patrzyłam za to na te filmy wideo. Było na nich coś ważnego?

Gość a dlaczego
a gdzie wogóle są butelki??? Ni gdzie jeszcze nie doszłam a juz umarłam

Gość iśkaaaa
butelki sa gdzies w krzakach. Ale zauwazylyscie, ze na kartce papieru, na bunkrze (jak sie zetrzekurz) i na losie z loterii- WSZEDZIE SA TE SAME LICZBY!!!! Tylko nie wiem po co one :O

Gość a dlaczego
ale gdzie w krzakach? zanim znajde to 4 raz umre

Gość angela_
bo te liczby w filmie przynoszą nieszczęście ;) butelki znalazłam bez problemu, zapas leków też nawet dzika spotkałam (ale mnie nie zabił:))

Gość iśkaaaa
a filmy na kamerze- jakos mi sie przerywaja- jest tam facet ktory cos mowi ale nie moge zrozumiec bo mi szatkuje :(

Gość ingoria
To iśka ty nie oglądasz tego serialu? a grasz w tą gre? przeciez liczby to jest głowny wątek tego serialu i wokół nich się wszystko toczy!

Gość iśkaaaa
aha- no bo ja nigdy filmu nie widzialam :) takze nie wiem :) ale do czegos musi sluzyc dynamit i łopata...

Gość ooo ooo
skąd nóż?

ta gra to niestworzona hujnia. kilka kroków po ścieżce, żadnej strzelaniny i giniesz z braku zdrowia. nie ma to jak stary dobry Return to Castle Wolfenstein

Gość iśkaaaa
a tak w ogole to o czym jest ten serial? to taki normalny serial czy jakis dokumentalny, reality show czy cuś? :) naprawde nie wiem, cos slyszalam ale jakos nigdy na niego nie trafilam :) choc wiem, ze wiele osob sie tym podnieca :D

Gość iśkaaaa
agent --> ale mozesz postrzelac bo jest pistolet :D takze nie jest tak zle i mozesz dzika zabic :) tylko ch*j wie po co :O ale niezla akcja jest jak ten dzik w nas wali nie? :D ja sie boje :)

Gość a dlaczego
znalazłam jedną butelke i umarłam gdzie ten strumyk???

Gość ad gt hhujr
nie znalałzam pisotletu ani 3 filmów... rzeczy które muisałam pozostawic juz ich znalezc nie moge... co dalej???? te liczby i kamienie przy wodzie beda miały znaczenie, skoro sa kajdanki, to moz ekogos spotkamy ? :)

Gość iśkaaaa
strumyki sa dwa- naprawde latwo je znalezc nie pamietam jak do nich dojsc ale po prostu przechodz wszystko po kolei i dasz rade :) a jedna butelka jest chyba pelna takze tajesz "use it" i juz jestes napita :) pistolet jest w strumyku- lezy na dnie walizka- a w niej pistolet