Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puerha

biodrówki- problem

Polecane posty

Gość puerha

witam ;) bardzo podobaja mi sie spodnie biodrwoki, kupilam sobie dzisiaj jedne pierwszy raz w zyciu i swietnie leza i w ogole bardzo ladne. tylko ze jak siadam to prawie widac mi majtki i nie wiem jaki dlugi bym musiala miec sweter zeby to zakryc! tez tak macie??? przeszkadza wam to?? czy sa specjalne majtki do biodrowek?

Nie ma nic gorszego, niż wystające majtki!!! Dlatego radzę zaopatrzyć się w majtki- także biodrówki, które na pewno nie będą widoczne przy siadaniu, schylaniu się itp. Dopóki ich nie kupisz możesz po prostu podwijać brzeg majtek tak, by były krótsze i nie wystawały :)

Gość też mam ten problem
i do bani się czuję. Jak zakładam krótsze majtki do znowu przedzialek widać. Tak źle i tak nie dobrze. W jakimś stopniu pomaga pasek. Jak się mocno nim ścisne to spodnie tak nie odstają. Pozdrawiam

Gość WASZ PROBLEM
wiem jaki jest Wasz problem - kupujecie za małe biodrówki, albo źle dopasowane. ŻADNE spodnie nie powinny zjeżdżać z tyłka przy normalnym poruszaniu się. Te które Wam odsłaniają schaby i pośladki są za małe. Rozumiem że w nie wchodzicie - jasne - bo biodrówki są niskie w stanie i całe sadło zostaje nad nimi

To fakt, macie źle dobrane boiodrówki. Musicie kupic takie które przy schylaniu nie dosłaniaja majtek. Nie powinny jesli są dobrze uszyte