Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pechowa_szczesciara

Dziewczyna z aparatem na zębach też atrakcyjna ?

Polecane posty

Cześć! Jestem tu nowa, właśnie się zarejestrowałam ale od dawna śledzę tutejsze topiki i chętnie czytam :) Otóż jak widzicie mój problem a raczej pytanie to : czy dziewczyna z aparatem na zębach może być też atrakcyjna i moze mieć faceta ? Bo ja właśnie mam drucik na zebach od poniedziałku i jakoś ciągle nie umiem się do niego przyzwyczaić :( Wydaje mi się że moja buzia jest jakaś inna w tym aparacie i nie podobam się sobie :P Czy to jest normalne ? :| Po prostu czasem mi się wydaje że ładniej wyglądałam przed założeniem tego aparatu...no ale myślę ciągle że mając takie krzywe zęby jak ja to o wiele gorzej niż teraz zęby z tym drutem tym bardziej że się prostują od momentu założenia. A jak Wy myślicie ? A moze jakaś tutaj też nosi i sie wypowie ? ;) Bo ja poznałam kogoś przez internet, znamy się od prawie 8 miesięcy, niestety leży w szpitalu i nie możemy się spotkać...ale zaraz jak wyjdzie ma zamiar przyjechać do mnie i zastanawiam się czy...ja mu się spodobam w tym aparacie, czy wogóle jest sens sie tego wstydzić ? A moze jednak to jest ładne ;)

a jaki masz aparat? Ja od trzech miesięcy noszę przezroczysty a dodatkowo musiałam usunąć 2 górne czwórki więc staram się za bardzo nie uśmiechać a podczas mówienia prawie wcale go nie widać niektórzy znajomi dopiero po kilku tygodniach zorientowali się że go mam.

Gość jufik
no pewnie :classic_cool:

Ja mam ten metalowy ale z przezroczystymi gumkami i znajomi mi mówią że tez nie rzuca sie w oczy , właściwie jak gadam to podobno go nie widać co mnie cieszy! A wyrywałam dwie piątki bo one miałam martwe.

maziaczek, ja też musiałabym usunąć te same zęby, aparat na co najmniej 2 lata i... nie wyobrażam sobie tego, tym bardziej, że comiesięczne wizyty kontrolne to stówka jak nic :O

Gość xz
tak, sa atrakcyjniejsze niz z krzywimi zebami:)

Frygia - fakt że to droga inwestycja, ja mam nosić 1,5 roku ale już po tych 3 miesiącach widzę kolosalną różnicę więc myślę że warto oczywiście jeśli nie stanowi to problemu finansowego.

Gość mamama
aparaty sa super :]

Gość migotkaa
Hej, ja nosze aparat od ponad roku, tez metalowy i zapewniam Cie, ze w moim przypadku nie wplynelo to w zaden sposob na moje kontakty z facetami. W tym czasie moj byly chlopak chcial do mnie odzyskaci choc uprzednio twierdzil, ze nie toleruje aparatow, to wtedy nie przeszkadzalo mu to w zalotach:) obecnie od 5 miesiecy jestem z cudownym mezczyzna, ktory zakochal sie we mnie i aparat na moich zebach nie mogl tego zmienic:) zatem glowa do gory, jesli mezczyzni z twojego "towarzystwa" sa na poziomie, to aparat ortodontyczny nie stanowi problemu dla nich. A powiem Ci, ze na poczatku myslalam, ze przez dwa lata nie bede sie calowac, hihi

Ja mysle ze to zalezy czy jestes zadbana. Bo zadbana dziewczyna, z aparatem wyglada ladnie oryginalnie. Natomiast zaniedbana dziewczyne aparat oszpeca.

Gość gościówka444
No pewnie!Aparat miałam przezroczysty, nie rzucał się bardzo w oczy i nie odstraszył ode mnie facetów!Zakładany był w Unident Union Dental Spa we Wrocławiu przez panią doktor Gnach-Olejniczak,dobrany był precyzyjnie do mojej wady zgryzu. Czas szybko zleciał a ja mam teraz piękny uśmiech!