Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mrofeczka

Zły wynik testu czy choroba...?

Polecane posty

Gość Mrofeczka

CZesc... otoz mam pytanie odnosnie testu ciazowego, chodzi o to czy jest on wiarygodny jesli jest prawdopodobienstwo ze mogła być krew w moczu?? Rano zrobilam test.. a za jakies 2 godizny okres dostałam czy jest on wiarygodny czy lepiej czekac az sie skonczy i zrobic ponownie?? Jeszcze dodam ze ok 3 dni oprzed zrobionym testem mialam takie... nikle bardzo nikle slady krwi w sluzie ... byl jeden dzien przerwy no i wtedy zrobilam testt i za 2 godziny bylo krwi juz wiecej.

Gość wisia
wazne jaki był wynik testu??+ czy-??

Gość Mrofeczka
wynik negatywny czyli brak ciazy.... a zaznacze jeszcze ze od pol roku staram sie o dziecko...

Małe jest prawdopodobieństwo ze test po okresie będzie pozytywny... Jelsi nie nie\" leczysz\" sie jeszcze ---skosultuj sie z lekarzem - pewnie zaproponuje badania, albo po prostu dostaniesz progesteron - ktory niejdnej starającej sie pomógł w tym pierwszym okresie ;)

Gość Mrofeczka
Tylko ze ten okres.. byl takie niby okres niby co.. tak tylko troche lecialo nie tka jak zwykle, i wogole nic nie czulam a zazwyczaj boli mnie brzuch i skurcze macicy mam a teraz nic... i trwal niecale 4 dni. a zazwyczaj5-6. A i jeszcze nigdy nie bralam tablwetek anty...

Moim zdaniem niestety test mówił prawdę a Ty dostałas okres. A natura niejednej bardzo czekającej na pozytywny test robiła psikusa i nagle cykle b. regularne fiksowały. ja na Twoim miejscu pogadałabym z ginem i zbadala hormony.

Bardzo rzadko zdaza sie zeby test się pomylił... Jak Cie to stresuej zrób drugi za dzien czy dwa... ale nie ma zbyt wczesnie robić sobie nadziei Zapisz ise jak najszybciej do porzadengo gina na wizytę! ;) Powodzenia!