Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z wlosami

śmierdzące włosy

Polecane posty

Gość problem z wlosami

Mam problem, chodzi o to, ze po umyciu wlosow (myje codziennie, zwykle rano) juz po poludniu po prostu smierdza. Nie potrafie wytlumaczyc jaki to jest dokladnie zapach, ale nie jest przyjemny. Farbuje wlosy, dbam o nie stosujac rozne odzywki i dalej nic. Juz sama nie wiem, jak sobie z tym problemem poradzic. Dodatkowo skora na glowie strasznie sie luszczy, ale nie jest to typowy lupiez - tylko taki jakis klejacy. Gdy podrapie sie po glowie, pod paznokciami normalnie zostaje mi skora. Jednak moje wlosy sa lsniace i puszyste, wiec nie mam pojecia co to moze byc. Moze ktos mial podobny problem? Sa na to jakies dobre leki? Wybieram sie do dermatologa, ale to dopiero za jakis czas.

kup sobie nizoral ja mialam podobny problem - nie mialam lupieżu tylko tak mi sie skora łuszczyła jak Tobie i nizoral pomógł

Gość WWIOLA
WITAM TEZ MIALAM PODOBNY PROBLEM STOSOWALAM NIZORAL ALE TO WRACALO, ZACZELAM STOSOWAC VICHY DO LUPIEZU TLUSTEGO BO TO JEST WLASNIE TO O CZYM PISZESZ ZNACZNIE SIE POPRAWILO GLOWA WOGOLE NIE SWEDZI I SIE NIE PRZETLUSZCZA.NAPRAWDE POLECAM.