Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fans

*************ELVIS PRESLEY***************

Polecane posty

Gość fans

Podawajcie Wasze ulubione utowry :) Ogladaliscie film który leciał ostatnio na tvp2 o nim jego żonce?

Gość ddsadsf
chyba to się nazywało love in the ghetto

Gość fajny gosc
film byl super, nie wiedzialam ze to byl taki fajny gosc, poryczalam sie na koncu

a powiedzcie mi z 3 lata temu ogladalam taki film, nakrecony na podstawie zycia Presleya emitowany był na tvp3 koło pólnocy stary troche był, ale swietny moze ktos zna jego tytuł, pamietam tez, ze zaczynalo sie jak bl mały, jak bawił się nad jeziorem moze ktos wie o co chodzi

Gość xaxaxa
I Can't Help Falling In Love With You 🌻

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
mojaa ulubiona piosenka elvisa to POWIEDZ wstan powiedz nie jestem sam

Gość hmmmmmmmmmmmmm
ten program to były wspomienia jego żony i ona nic mowiła ze ją bił

Żona mówiła o nim jako o niezwykłym, wyrozumiałym i kochającym człowieku. Nic tam nikt nie wspominał żeby kiedykolwiek kogoś bił :O

Gość hmmmmmmmmmmmmm
Myrevin czarny pas w karate nie musi od razu oznaczac ze bije sie zone, a po drugie jakos nie wygladał zeby mial ten pas :O

Gość okulary ajurwedyjskie
hahahaha:D:D:D:D regularnie umial bic.....zone (?)

Gość hmmmmmmmmmmmmm
Myrevin cos ty napisał buahahaahaha :D:D:D

W filmie mówiono ze miał problemy ze sobą. Lekarze przepisywali mu leki po których czuł się lepiej ale wtedy nikt jeszcze nie wiedział że te lekarstwa to w rzeczywistości były narkotyki łącznie z samym Elvisem.

Gość okulary ajurwedyjskie
film byl tendencyjny, wybielajacy, i smieszne jest to tlumaczenie, ze lekarze nie wiedzieli....itd :D inne filmy dokumentalne pokazywaly Presleya bardziej obiektywnie

{ czy jesli Priscilla by go nie zostawiła } A taki czuły ponoc był (bogaty też) i od niego odeszła.? Tiaa...:o

-->Przypadkowa Nikt z nas nie wie. Nie mam telewizora. Kieyś miałem I leciały w nim filmy przedstawiające go mało korzystnie. Choc pamięc też mi może płatac figle. A twórczośc .. to rzecz gustu.

-->dokładnie Chodziło mi o to że ten argument nie wchodził w gre. Nie znam jej wiec nie wiem co dla niej ważne. W biografi jest napisne że nadużywał narkotyków i alkoholu. Myslisz że po tym się człowiek zachowuje normalnie ?

Na pewno nie był jakąś czarną postacią. Choć nikt tu nie pisze przecież że był święty. Natomiast tak na marginesie to jako typowa kobieta nie mogłam nie zauwazyć że jego żona wciąż wygląda oszałamiająco młodo chociaż ma lat... 50 ?? więcej ? Czy to ta chirurgia plastyczna daje takie rewelacyjne efekty ? Nic sztucznego po niej nie było widać. Po innych niestety widać nienaturalnie ściągniętą twarz.

Gość moją najukochanszą piosenka
jest I CAN'T HELP FALLING IN LOVE WITH YOU ...

Gość super jest
KISS ME i WE WERE ALWAYS ON MY MIND

..ale fajny topik! :-D przez lata płomiennej miłości do Elvisa uzbierała mi się niezła biblioteczka książek na jego temat i pokażny zbiorek kaset(juz teraz płyt). Zakochałam się w wieku 12 lat, po obejrzeniu \"Jailhouse rock\" :-) W szkole podstawowej skakałam do oczu z pazurami, jak tylko ktoś się niewłasciwie o nim wypowiedział :-) Na jego piosenkach nieźle się wtedy nauczyłam angielskiego ...życiorys w małym paluszku ;-) Bardzo lubię \"Don\'t cry, daddy\" ..e tam, wszystkie własciwie...Często oglądam(ile to juz razy ) nagranie koncertu z 1968 . Teraz dalej z sentymentem do tego wracam... Pozdrawiam fanów Elvisa.

Gość fans
micha masz moze jakies filmy do przesłania ?

nie mam :-( ale jesli będę jakies miała--dam znac niezły pomysł raczej wszystko do tej pory nagrywane z tv :-o

Gość fans
Micha skoro jestes tak wielką fanką to z pewnością duzo wiesz zatem czy mogę Cie prosic zebys przeczytała cały topic i napisała swoje zdanie na poruszane tam tematy?