Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krokodylka

do dziewczyn wazne

Polecane posty

Gość krokodylka

dziewczyny czy sa wsrod was takie ktore maja wrazliwy bardzo zoladz lechtraczki? bo mnie nop boli kiedy facet robi mi nminetke lub kiedy niodpowiednio zaczenie dotykac..nawet jak sama sobie robie to odczuwam czasami bol.czytalam ze niektore kobietki tak maja..probwalismy z partnerem wsyztskego ale zawsze musi pojawc sie ten bol mam dosc.czy sa takie dziewcyzny z takim samaym rpoblemem?

Gość ból w pachwinie moze minie
zdradz nam ten sposob szczesciaro - jak sama robisz sobie minetke?

Gość Nekrostooley
@@___@@___@@__________@@@@@@____@@@@@@__@@@@@ @ @@__@@____@@__________@@___@@_______@@_________@@_ @@_@@_____@@__________@@___@@_______@@________@@__ @@@@______@@__________@@___@@_______@@_______@@___ @@_@@_____@@__________@@___@@_______@@______@@_____ @@__@@____@@__________@@___@@_______@@_____@@_____ @@___@@___@@@@@@____@@@@@@_______@@_____@@@@@@@ _____________________________________________ _____________@@________@@___@@@@@@@@__________ _____________@@@@_____@@___@@______@@__________ _____________@@_@@____@@___@@______@@__________ _____________@@__@@___@@___@@@@@@@@__________ _____________@@___@@__@@___@@______@@__________ _____________@@____@@_@@___@@______@@__________ _____________@@_____@@@@___@@______@@__________ _____________________________________________ @@___@@___@@________@@@@@@@___@@@@@@____@@@@@@@ @@__@@____@@________@@_____@@______@@_______@@_____ @@_@@_____@@________@@_____@@______@@_______@@_____ @@@@______@@________@@@@@@@______@@_______@@@@@@@ @@_@@_____@@________@@_____@@______@@_______@@_____ @@__@@____@@________@@_____@@______@@_______@@_____ @@___@@___@@@@@___@@_____@@______@@_______@@@@@@@