Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elemeleczka

moj facet jest puszysty...

Polecane posty

Gość elemeleczka

przy wzroscie 174, wazy ok.120 kilo, nie wiem czemu ale lubie sie z nim kochac wlasnie dlatego ze jest takim "paczusiem", bo to mnie jakos dziwnie kreci. ma kots tez tak?

Gość luizaa
mój przy wzroscie 189 wazy 100 kg to dużo??ale podoba mi sie tylko brzuszek mógłby zgubić ;)

Gość elemeleczka
ale ja wlasnie odwrotnie mam, moglby jeszcze nabrac ;)

Gość a moj
a moj jest przy kosci i cudownie jest w jego ramionach tak bezpiecznie, nie podobaja mi sie patyczaki a chude lydki u facetow ostraszaja

Gość fuuuuuuuuuuuuu
mój facet przy wzroście 178 waży 71 kg!! Uwielbiam go!!! A ty bzykasz się z wieprzkiem 120 kg................ klęska, mi by było wstyd o tym pisać a co dopiero robić..... a jak on się na ciebie kładzie to masz czym oddychac? Czy raczej ty ujeżdżasz ten zwał tłuszczu, blee na wymioty mnie bierze :O

Gość ktos tam z daleka
A ja waze 60 kg,mam 170 wz,a moja dziewczyna wazy 78 kg, przy wzroscie 175 i jest zajebiscie

Ty laska od \"nienawidze grubasów\" chyba juz wystarczająco kwieciście sie rozpisałaś na ten temat.I przymknij swój głupi pusty dziub ,bo jeszcze będę skłonna się zezłościc a tego nie życze nikomu. wracając do tematu:mój zaczął tyć ,jak mnie poznał.Twierdzi że to ze szczęscia tak obrasta:):)

Gość lubie duże lody
Niestety,panowie przy kosci maja małe siusiaczki.

Gość facet powinien
miec klate a nie cycki ! i troszke cm w lapie zepby jak ubejmie bylo czuc ze cie facet obejmuje a nie pies sasiada ci skoczy na klate :) to mowielm ja jarzabek trener drugiej klasy :)

Gość lubie duże lody
Asega - a moze zaczął tyc bo juz sie nie musi starac? Zazwyczaj po slubie faceci sie zapuszczaja a kobiety chodza w wyciagnietych szlafrokach z przetłuszczonymi włosami.Taki urok małzenstwa

Gość Seksowna
Ja tam wolę misia niż faceta wagi lekko-pół-śmiesznej ;) Misie są miłe, delikatne, a chudzielce to przeważnie wszystko mają chude.

Gość wy widzicie
skrajoności - albo gruby albo chudy-jest jeszcze coś pomiedzy - czyli szczupły facet który ma płaski brzuszek, jędrny tyłeczek który można wymacać, i brak cycków. A wy gadacie tu o patykach:O zresztą tłuścioch=mały fiutek - koniec kropka.

Gość krejzi
a co powiecie na to ? 180 , 84 kg , wyrzezzbiona klatka , plaski brzuch - wprawdzie nie kaloryfer , ja to mam i jakos zadna z Was jeszcze nie narzekaala jak sie rozebralem ... ciekawie jakbys postawila przy mnie bez koszulki tego swojego miska 120 kg .... gwarantuje ci ze zmienilabys spiewke o 180 stopni

Gość i co chcesz usłyszeć
słowa zachwytu? no bo po coś to napisałeś:P

Gość krejzi
wala mnie slowa zachwytu bo nawet cie nie znam . napisalem to zeby jej uzyslowic ze jesli czegos nie widziala na wlasne oczy to wcale nie oznacza ze nie istnieje. a to co napisalem to mimo ze sytuacja hipotetyczna to bardzo prawdopodobna ... coz zycie ...

Gość Seksowna
krejzi - każda z nas widziała grubego, chudego i takiego " ideała"jak ty. No, ja to tylko w telewizorze widziałam;)

Gość Ja lubie i grubych i chudych
moj obecny chlopak jest ciut przy kosci, nie to ze jakis spasiony ale brzunio ma, nie przeszkadza mi to, oczywiscie moglby zrzucic, tak dla zdrowia, ale i tak mi sie podoba

Gość krejzi
Seksowna------> nie rozumie dlaczego ta ironia ? takich facetow ktorzy dbaja jakos o siebie a nie zapuszczaja sie jest duzo ( co nieznaczy zebiegam po kosmetyczkach i do solarium , nie jem sterydow itp ) nie ejstem idealem i zadnym wyjatkiem to ze chodzicie ze 120 kg facetami (?) to Wasza sprawa ale nie piszcie ze sa fajni i seksowni na swoj sposob bo to nie jest nic innego jak dorabianie ideologii , jak Wam sie wydaje czy kobieta wazaca 100 kg moze byc seksowna rozebrana do rosolu ? faceci ktorzy pisza takie rzeczy maja albo jakies kompleksy , albo mierza sily na zamiary albo sa dewiantami . mozna taka kobiete kochac ale w zyciu facet nie powie o takiej kobiecie jestes seksowna! nawet gdyby kopwala bieelizna z Triumpha po 300 zeta za stanik ! obudzcie sie to dziala w dwie strony

Ja tez lubie gdy facet ma troche cialka, wtedy mam bezgraniczne poczucie bezpieczenstwa, moze dlatego ze sama jestem szczupla, potrzebuje zeby ta druga osoba miala troche wiecej masy:D Nie zwracaj uwagi na te glupie texty, brak tolerancji czasami przeraza... i zycze szczescia z Twoim Grubaskiem:)

hehe, Krejzi rozbrajasz mnie facet, skad wiesz ze puszysty facet nie jest sexi???? opierasz sie tylko i wylacznie na stereotypach, na okreslonym w naszych czasach kanonie piekna a kazde odstepstwo od tych \"norm\" traktujesz jako dewiacje. Skoro dziewczyne podnieca facet przy kosci to znaczy ze dla niej jest sexy i wystarczy ze dla niej bedzie. Ty widze chcesz byc sexy dla calego swiata. \" Zadna z was nigdy nie narzekala\" - widze ze skromnoscia to Ty nie grzeszysz, tylko szkoda ze ogolnikami sypiesz. Co to znaczy \" zadna z was\"? Nie przypominam sobie Ciebie w moim zyciorysie, a takiego \" boskiego Faceta\" na pewno bym zapamietala:) hehe , Myslisz ze jestes cudowny, ale dla mnie jestes zalosny i ograniczony. p.s Fajnie jest sie dowartosciowac na forum, nie??? hehe

Gość śmieszne jest
jak taki "super - ekstra" facet sie tutaj opisuje i gada jak to on odpowiada dziewczynom. i co z tego ze masz płaski brzuch? myślisz że wszystki posikają się na twój widok? chyba jesteś bardzo zapatrzony w siebie. I nie mów w czyimś imieniu co dla kogoś może być seksowne a co nie.

Gość Molusss
Kochanie, poznałam ostatnio fajnego faceta, jest slodkim grubaskiem hehe a ja demonem seksu i zastanawiam sie jakie pozycje wchodza w gre a jakie odpadaja przy wiekszej tuszy Pana? Buziaki

zastanawia mnie jedna rzecz elemeleczka pisze o tym jak fajnie jej z gosciem i nie dba o to ze facet ma za duzo kg , a tu nagle wyskakuje małpa fuuuuuuuuuuuuu z obelgami i obrazliwymi tekstami. nie podoba Ci sie, nie czytaj, nie pisz, nikt nie ucierpi z tego powodu a wrecz przeciwnie ,\\. dla mnie tusza partnera nie jest waza jesli sie ludzie kochają

Istotnie fuuuuuuuuuuuuu przegięła pałę, bardzo niesmaczny agresywny komentarz. Jako stara FFA nie przejmuję się takimi - dla mnie puszysty facet jest bardzo atrakcyjny i tylko z takimi sypiam. Jest mitem pocenie się/ brak kondycji/ ryzyko zgniecenia tudzież wreszcie mały fiutek (to złudzenie bo wobec dużego ciała wydaje się mniejszy + nasada fujarosa jest schowana w ciałku :-) ale poza tym nie ma reguły). Mój ostatni kochanek ważył 130 kg przy wzroście 175 cm i było nam rewelacyjnie (tylko podusię pod tyłek sobie podkładałam, żeby głębiej wszedł i mlask-mlask na maksa). Jak najlepsze dobre doświadczenia z puszystymi - każdy był czysty, czuły i namiętny. Oczywiście rzecz gustu, mój jest akurat taki.

Gość moja drogaaa
"przy wzroscie 174, wazy ok.120 kilo" On nie jest puszysty, on jest pierdolony spaślak.

Gość lubię szczupłych...
miałam kiedyś grubego faceta...tzn. nie aż tragicznie gruby, ale jednak, nie wiem ile ważył, nie pytałam, ale miał fałdki tłuszczu i duży brzuch...spotykaliśmy się jakieś 2 tyg, tak "oficjalnie" jako para, aż poszliśmy nad jeziorko i on wówczas w kąpielówkach z tymi fałdami tłuszczu, spocony...może powiecie, że jestem okropna , głupia itd. ale poczułam obrzydzenie...nie ociągał mnie facet fizycznie, a nawet odpychał...znajomość zakończyłam po tygodniu pod byle pretekstem...Nic na to nie poradzę, że podobają mi się szczupli faceci, grubi są okropni, podobnie jak grube baby...bleh..

Gość ja tez tak kiedys myslalam
ze gruby facet nie moze byc ociagajacy - mam na mysli takich dosc grubuch nie z lekkim brzuszkiem:) ale pare miesiecy temu poznalam faceta z naprawde spora nadwaga na oko jakies 130 kg przy wzroscie ok 180 i powiem wam ze oniemialam.... nigdy nie spotkalam tak seksownego faceta! smieje sie ze jakbym szukala kochanka to bym sie do niego zglosila:) nawiasem mowiac gosc mial fajna zone i jeszcze bardziej zajebista kochanke:) jak widac erotyzm to przede wszystkim mozg a nie cialo Dodam ze nie jestem jakas malolata, mam 27 lat ale pierwszy raz cos takiego widzialam