Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowany na maxa

Duże różnice fizyczne i w charakterze...

Polecane posty

Ja - typ intelektualisty, szczupły, niezbyt wysoki,ale zadbany, na dobrym uniwersytecie Ona - typ \"łobuziary\", przy kości troche, wysoka, blond wlosy, biust 90 D, była dilerka... I się zakochała we mnie... A ja jestem w trakcie rozstania z moją obecną dziewczyną... Co mam robić??

Co to znaczy ze jestes w trakcie rozstania? To jestes z Nia czy nie??? Dam Ci jedna rade, kieruj sie sercem a nie rozumem:)

Ja jestem w trakcie rozstania z inną dziewczyna... Ale poznałem niedawno panne "Łobuziare", która... się zakochała we mnie. Dwa inne światy. Ogień i woda... Ona wygląda przy mnie jak domina !!! Jest to przeciwieństwo tej dziewczyny z która się teraz rozstaje (a w zasadzie już się rozstałem)...

Gość hajs hajs hajs
"typ intelektualisty "- juz widze ze wyzej srasz niz dupe masz , zostaw ja w spokoju i nie marnuj jej zycia. trzeba byc totalna cipa zeby z takim pytaniem wyjezdzac tutaj . Jaja ty masz w ogole chlopczyku z dobrego unwesytetu* *co ma wspolnego z tym wszystkim dobry uniwersytet ? rozumie ze sie chciales pochwailc . sytudiujesz u rydzyka ?? mama cie zapisala ??

Chodziło mi żeby pokazać pewne różnice. Nie wolno oceniać ludzi na podstawie szkoły, czy studiów. Dużo osób jest za łapówke na uniwerkach... Ona też głupia nie jest, i nie jest prymitywna.Chodzi tylko o pewne różnice...

ejj sory, ale albo czujesz cos do tej \" lobuziary\" albo nie. I tyle. Chcesz byc w zwiazku z rozsadku??? wiesz co nie rozumiem tego. Boisz sie co powiedza ludzie gdy Cie z Nia zobacza??? Jesli tak to daruj sobie, naprawde. Gdy ja chce z kims byc to nie obchodzi mnie czy ma wyglad wujka Stanislawa, jest o glowe nizszy i ma konski smiech:) Poza tym zycie polega na ryzyku, jak wam sie nie uda to nic sie strasznego przeciez nie stanie, a zawsze nowe doswiadczenie

Gość przybłęda z netu
sory, ale czy Ty sie pytasz obcych ludzi z netu, czy coś czujesz do jakiejs dziewczyny, czy nie??

a propo roznic fizycznych to w jednym sie nie roznimi ... oboje mam fiuty :-o

tak pytam sie bo jestem zdezorientowany :-o jakbys lykal lage 24 cm od starszych kolegow w ubikacji szkolenj to tez bys chodzil do tylu :-o oni mi tymi swoimi dragami robia lobotomie bo maja dlugie :-o

Gość Zmartwiony Krystian 25
Serce jest mięśniem pompującym krew, nie układem nerwowym zdolnym do rozstrzygania wyższego rzędu rozterek uczuciowych.