Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Monarchini incognito

Wraz z powrotem przodownicy pracy wróciło kasowanie. Przypadek?

Polecane posty

2 minuty temu, Get Out napisał:

Akurat w anusach to ty tam onanom dobrze grzebałaś, bo małż prosty chłop ze wsi i zapracowany więc czegoś ci brakowało. 😁

kto to jest? jakis podszyw plaskiej?

2 minuty temu, Baba napisał:

No dobra. Za te kwiaty dzisiaj ci się ode mnie nie oberwie 😜

Ach, dzisiaj? Myślałam, że kupiłam Cię już na zawsze…

4 minuty temu, Get Out napisał:

Akurat w anusach to ty tam onanom dobrze grzebałaś, bo małż prosty chłop ze wsi i zapracowany więc czegoś ci brakowało. 😁

Myślisz, że przywiązywał jej bronę do pleców i kazał orać pole? Albo dobra.. nie napisałam tego. 

10 minut temu, big buu napisał:

Ale że niby jeż mu zakłada konta, no bez jaj....

Ciebie nawet biorę pod uwagę że założysz mi kolejne  konto , bo to chwila tylko takie samo chce co teraz. 😅 Normalnie chodzisz to co szkodzi zapytać. 😁

1 minutę temu, Icebound Harpy napisał:

Myślisz, że przywiązywał jej bronę do pleców i kazał orać pole? Albo dobra.. nie napisałam tego. 

To jakieś maleńkie gospodarstwo jest i bez dotacji więc nie spodziewał bym się tam ciągników za pół bani i za drugie tyle maszyn do uprawy pola. 😅

10 minut temu, Baba napisał:

Nie pierwszy i nie ostatni raz. Jeśli sądziliście, że baba to jakaś stara popierdółka która wam będzie słodzić byle tylko nie narazić na krytykę, to się mocno ciulnęliście w ocenie 😁

To moze ja podsumuję. Na to wychodzi, że wszystkie Ewki są takie same 😀  Ja to kiedyś juz napisalem o was. Tyle, ze ty robisz za babę z braków, a ona za księżniczkę. Szczerze? Odbieram Cie za zadufaną w sobie, tylko, że ty robisz z siebie swojską babę, dlatego co glupsi to kupują. Może to cie w sumie uwiera, ta swojska baba.

Edytowano przez Doktor z Zielonej Góry

5 minut temu, Ali Baba napisał:

kto to jest? jakis podszyw plaskiej?

Hanka Pieprz ta co dawała foty tłustych i potężnych nóg w rajtuzach z Biedronki. 😅

5 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Że też ci nie wstyd. 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Hanka Pieprz ta co dawała foty tłustych i potężnych nóg w rajtuzach z Biedronki. 😅

bosze tak sie kochają dziewczyny ze sobie podobne nicki zrobily. Baba punktuje plaską a dalej te same texty puszcza, jakoby byla ponad. Mam wrazenie ze od libeda zciągneła tą pasywną obronę

12 minut temu, Baba napisał:

Nie pierwszy i nie ostatni raz. Jeśli sądziliście, że baba to jakaś stara popierdółka która wam będzie słodzić byle tylko nie narazić na krytykę, to się mocno ciulnęliście w ocenie 😁

Sądzę że więcej osób postrzega rzeczywistość w taki sposób jak ty, tylko woli nabrać wody w usta i nie tykać guwna bo śmierdzi

23 minuty temu, konto inkoguto napisał:

Uczciwie informuję, że zgłaszam posty kazirodcy (pewnie poleci mi za to konto, ale on również będzie musiał prosić ameby o założenie, bo jak wiadomo, Krzysio sam nie ogarnia poważniejszych banów i tego jak je obejść ;)). 

Płaska ty każdego kto ci niewygodny zgłaszasz i nic nowego,bo to tylko jeden z wielu powodów dlaczego jesteś tutaj nietolerowana i też łapiesz bany. 😁

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Sądzę że więcej osób postrzega rzeczywistość w taki sposób jak ty, tylko woli nabrać wody w usta i nie tykać guwna bo śmierdzi

Firmularz zgłoszeniowy dla Baby już wydrukowany?

1 godzinę temu, Baba napisał:

To prawda. Z jakiegoś bardzo złego.

Przesadzasz. Tu jest akurat bardzo dużo uniwersalnie złych osób, nie jest nią z całą pewnością Eve. Nawet, jeśli jej ton może się komuś podobać lub nie.

7 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Ach, dzisiaj? Myślałam, że kupiłam Cię już na zawsze…

Ten numer nie przejdzie. Najlepszą przyjaciółkę i nawet  ukochanego syna zyebię gry mi podpadną. Lubię gdy ze mną tak ludzie postępują. 

Złe uczynki trzeba karać, dobre nagradzać.

1 minutę temu, Ali Baba napisał:

bosze tak sie kochają dziewczyny ze sobie podobne nicki zrobily. Baba punktuje plaską a dalej te same texty puszcza, jakoby byla ponad. Mam wrazenie ze od libeda zciągneła tą pasywną obronę

Baba nieźle punktuje płaską deche hehe i powinno więcej ludzi brać z niej przykład. 😅

Przed chwilą, Monarchini incognito napisał:

Firmularz zgłoszeniowy dla Baby już wydrukowany?

sprawdź lepiej czy cie nie ma w schowku na szczotki

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Przesadzasz. Tu jest akurat bardzo dużo uniwersalnie złych osób, nie jest nią z całą pewnością Eve. Nawet, jeśli jej ton może się komuś podobać lub nie.

Płaska jest antypatyczna. 

9 minut temu, Get Out napisał:

To jakieś maleńkie gospodarstwo jest i bez dotacji więc nie spodziewał bym się tam ciągników za pół bani i za drugie tyle maszyn do uprawy pola. 😅

Haa haa. Ja do niej byłam sympatyczna i kiedyś kompoty mi obiecała, a potem się jej coś odwidziało i mnie szkalowała, i napisała, że może mi dać jak się któryś zepsuje żebym się otruła. 

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

sprawdź lepiej czy cie nie ma w schowku na szczotki

jaki text😆 leze i kwicze

4 minuty temu, Qwerty88 napisał:

A jednak tykasz, a potem będziesz płakać, że dostałaś znowu oklep (i to nie tylko ode mnie) i musisz odchodzić z forum na zawsze z powodu hejtu. 

9 minut temu, Get Out napisał:

Akurat widzialem te zdjęcie i nie widziałem na nim potężnych tłustych nóg. Masz fantazje Widmok.

4 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

Nie zależy mi na odbieraniu jako miłą, swojską, na poziomie, to męczące i potem trzeba dawać upust frustracji na troll-kontach, ja wolę móc mówić na swoich 😉 Uderzam w kompleksy (niecelowo), jakoś nie wszystkie z Was mają ze mną problem. 

8 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

To moze ja podsumuję. Na to wychodzi, że wszystkie Ewki są takie same 😀  Ja to kiedyś juz napisalem o was. Tyle, ze ty robisz za babę z braków, a ona za księżniczkę. Szczerze? Odbieram Cie za zadufaną w sobie, tylko, że ty robisz z siebie swojską babę, dlatego co glupsi to kupują. Może to cie w sumie uwiera, ta swojska baba.

Twoja Eva ma tyle wspólnego z księżniczką, ile ty z dżentelenem i poważnym facetem.

Zgadzam się z jednym. Pracuję nad tym. Byłam próżną i zadufaną w sobie kobietą.

7 minut temu, Baba napisał:

Ten numer nie przejdzie. Najlepszą przyjaciółkę i nawet  ukochanego syna zyebię gry mi podpadną. Lubię gdy ze mną tak ludzie postępują. 

Złe uczynki trzeba karać, dobre nagradzać.

Honora et honoraberis, jak to mawiano. 💎 

4 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Haa haa. Ja do niej byłam sympatyczna i kiedyś kompoty mi obiecała, a potem się jej coś odwidziało i mnie szkalowała, i napisała, że może mi dać jak się któryś zepsuje żebym się otruła. 

Nie masz żadnego wstydu w kłamstwach. Obrzydliwie hejtowałaś Pieprz (nieprowokowana), a potem przymilałaś się z postami o kompotach, aż ci w końcu dow.cipnie odpowiedziała. Dzieckiem się zajmij, żałosna naprawdę persono (nie ma nic gorszego od wiecznie pijanej matki). 

8 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

gdyby to napisal Widmo albo Magda to moze by tak bylo, ale nie kolejny troll 

5 minut temu, Monarchini incognito napisał:

A co to za durna odzywka?

opowiadałaś kiedyś że w schowku miałaś seks z małżonkiem, żeby sie przed dziecmi ukryć, wiec mysle że wycieczka do schowka może ci poprawic humor

Przed chwilą, Baba napisał:

Twoja Eva ma tyle wspólnego z księżniczką, ile ty z dżentelenem i poważnym facetem.

Zgadzam się z jednym. Pracuję nad tym. Byłam próżną i zadufaną w sobie kobietą.

I może dopiero forum przekonało cię, że nie miałaś powodów do próżności? Bo dotąd twoje własne, jednolite środowisko wspierało cię w iluzjach na własny temat. Jakiś powód twojego problemu ze mną jest. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się