Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XSAWENA

JAK SIE MALOWAĆ??????

Polecane posty

Gość XSAWENA

MAM PYTANIE. NAKLADAJAC PUDER W KAMIENIU LUB SYPKI NA PODKLAD NALEZY PUSZKIEM PRZECIERAC PO TWARZY CZY DOCISKAC ???? JAK NIE POROBIC PLAM???? MI CZESTO PO TYM WSZYSTKIM WYCHODZI MASKA CHOCBYM NIE WIEM JAKICH KOSMETYKOW UZYWALA

Gość ***AMANDA***
jestes jeszcze tu?

do pudru sypkiego, a nawet do prasowanego dobry jest pedzel. ladnie, rownomiernie naklada.

Gość xsawena
jestem ...???

Gość bruneta
bez tapety

Gość izzz
hm jak sie malowac,,, ja nakladam na czysta buzie podklad ,niewiele by nie bylo efektu zbyt mocnego. Pozniej tam gdzie trzeba nakladam troche korektoru o ton jasniejszego ale zeby nei bylo widac za bardzo roznicy,rozcieram go. Nakladam puszkiem puder w kamieniu,osypuje nim twarz. Na koniec nakladam pędzlem ( duzym ) puder brazujacy w kulkach. Nakladam brazujacy na kosci policzkowe, i omiatam nim twarz troszke by wydawala sie promienna. I tyle:) efekt swietny,zawsze sie kolezanki pytaja jak sie maluje bo wyglada fajnie. Pozdrawiam i zycze cierpliwosci;) Kazda kobieta moze nauczyc sie pieknie malowac i podkreslac swoja piekna buzie :)

Gość Makeup artist
A ja zaczynam od kremu nawilżającego. Czekam jakieś 5 minut, by sie wchłonął i nakładam puder w kremie.Na koniec puder sypki i róż na policzki. Delikatnie podkreslam oczy, tuszuję rzęsy i nakładam błyszczyk....ot, cała filozofia :)))

Gość a czy
pod podkad trzeba nakładac krem jakis ?

Gość izzz
mozna nakladac wczesneijkrem, ale ja tego nie robie:)