Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasienka20

Tabletki...

Polecane posty

Mam pytanie do kobiet, które biorą tabletki antykoncepcyjne. Jakie przyjmujecie, ile kosztują i jak je oceniacie. Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

ja miałam okazje brać tylko przez miesiac novynette(kosztuje ok30zł za opoakowanie),bolała mnie po nich głowa.Brałam tylko przezmiesiac w celu sprawdzenia,czy pomoga m.in.wyregulowac okres i zniwelowac ból brzucha... jak na razie ok.

Ja tez je brałam jakies pół roku temum przez 4 miesiace i nie byłam z nich zadowolona. Źle sie po nich czułam, miałam zły nastrój, pogorszyła się cera. Jedyny plus to to że nie odczuwałam bólu brzucha podczas krwawienia. Chce wrócic do tabletek ale do innych.

Gość czy to mozliwe
ja bralam microgynon21 bylo ok.. bralm jakis 8 misiecy a koszt ok 10 zl

Gość ja bralam i biore
Cilest od 4 lat, cena ok 30 zlotych zalezy od apteki pozdrawiam

Gość ja bralam i biore
Cilest od 4 lat, cena ok 30 zlotych zalezy od apteki pozdrawiam

Gość midian
ja tez wlasciwie tylko jedne Cilest, no wiadomo to indywidualna sprawa ale podpasowaly mi , nie zniemialm sie ani troche, jesli chodzi o humory nastroje, u mnie koszt 21zl

ja novynette od maja, nie narzekam na skutki uboczne ale to jest tak jak napisala poprzedniczka: zależy tylko i wyłącznie od organizmu :)

dość często spotykam się z tekstem, że ktoś chce kupić np. Harmonet ALBO Logest..... czy te tabletki mają podobny skład, albo coś, że można je tak wymiennie brać? Na początku brałam Cilest i kiedy zmieniałam na Harmonet, lekarz uprzedził, że mogę się źle czuć.... gdyby zmieniać w drugą stronę (tzn. Harmonet na Cilest) to ok....... Wiecie może które tabletki mają taki sam poziom hormonów? (bo rozumiem, że wtedy nie ma kłopotu ze zmienianiem z jednych na drugie...)