Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jolcia 26

Alternatywy 4

Polecane posty

Gość na którym...
programie leci ten film???

Gość na którym...
aha...fajno:) dzięki....

Mój ukochany serial:) oglądałam go już tyle razy, że dialogi potrafię recytować;) dziś oczywiście też nie omieszkałam obejrzeć

jeśli hcodzi o teksty to trudno chyba ywbrac jeden ulubiony tyle ciekawych ich tam jest :)

Gość napijmy się
jak mawiał docent Furman...

ja bardzo lubie ten serial jestem w liceum wiec dla mnie te czasy to czarna magia byla a tak ogladam to i przynajmniej wiem jak było :)

hmmm mało jednak wielbicieli tego serialu szkoda :( a to wahadło z reklamy jest wkurzające !!!!

ja oglądałam, uwielbiam ten serial..zawsze bawi do łez. Niestety widziałam tylko ostatnie 20 min..od kolejki w której stała Miećka :D

- a gdyby anu na głowę spadła cegła to co? No co?! - ale te bloki są budowane z płyt... - panie! tutaj to wszystko może się zdarzyc! :):):):):) uwielbiam Alternatywy :):):):):):):)

Gość Dozorca ANioł
Cudowny film! Rewelka! Śpiewaczka jest the best i jej maż-pantofel :D :D :D A co do latających wahadeł - ja uzywam pzreglądarki Mozilla i tam zablokowane są wszelkie \"latające\" i \"migające\" reklamy

Gość a zona balcerka
po informacji ze dostali mieszkanie-do meza -boj sie Boga,chociaz o dzieciach bys pomyslał....buahahaha :D uwielbiam altenatywy 4!!!!

Gość cinamonne
Miećka, cho no tu! :P

Alternatywy 4,40-latek (Broń BOŻE nie II ),Daleko od szosy,Sami Swoi, Brunet wieczorową porą , cholera napewno coś zapomniałem ! Aha ,a czy ktoś oglądał czeski odpowiednik \"Samych swoich\" ? BOSKIE Miłość,siano i jagody;3 odcinki.

moze akurat w tym topiku kogos wkurze, ale film \"Sami swoi\" i tak wymiata ;)

Cała saga o rodzinach Karguli i Pawlaków też jest mocna :) mnie nie uraziłaś wręcz przeciwnie dobzre, że ktoś poza mną też to lubi nie jestem wyjątkiem ;) "...przepraszam a w Krużewnikach był?" hehe

Ja uwielbiam ten odcinek, kiedy z Ameryki przychodzi paczka do Kotka albo Kołka i Anioł ja rekwiruje.

alternatywy 4 to mój ulubiony serial:) aktorzy tam grający i dialogi rewelacyjne:D widziałam go już chyba z 10 razy a za każdym razem mnie bawi:)

\"...chłopcze !! tylko nie cieciem dobra tylko nie cieciem ja tu jestem gospodarzem domu \" ;) fajnie , że grono wielbicieli Stasia Anioła się powiększa

Gość Tylko nalewka
Uwielbiam ten film.Doskonała obsada aktorska,kto jest waszym ulubieńcem,ja uwielbiam balcerka.

Gość a ja to wszystko pamietam
identyczny prezes spoldzielni, cala historia mojego mieszkania, ktore mi przydzielili po 15 latach itd, o!