Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuu

praca w nocy?

Polecane posty

Gość uuuu

Czy mozna bedac w ciazy pracowac na trzy zmiany chodzi mi o zmiane nocna? Prosze doradzcie.Kocham swoja prace i nie wyobrazam sobie isc na zwolnienie lekarskie bedac w ciazy:(

Gość iwka26
nie mozna pracowac w nocy

Gość oczywiscie
oczywiscie jak nikomu nic nie powiesz w pracy,ze jestes w ciazy to kto Ci zabroni pracowac????

Gość ejjjjjjj
no pewnie jak sie nie przyznasz,ze jestes w ciazy to bedziesz sobie pracowala ale czy warto????? czy nie bedziesz w strachu,ze z dzieckiem moze byc cos nie tak???? ze zaszkodzisz sobie i jemu??? zastanow sie.

Gość hhhrehehehehe
w sumie to możesz pracować i w nocy, ale za jakieś17, 18 lat , poznasz tego konsekwencje :) Dzidzia nie bedzie taka dzidzia, ino będzie latała po nocy i będziesz się dziwiła po kim ona to ma . Może sobie przypomnisz. U mni było tak samo,dopiero Mama niedawno przykumała że przecież to był nocny marek i co ? Nie kłade sie wczesniej niż o 3, 4 .

Gość uuuu
hhhrehehehe-Czy Twoja mama bedac w ciazy pracowala na nocna zmiane??? Czy to nie bylo niebezpieczne??? Czy lekarz wiedzial o tym??? Prosze odpowiedz:) Ja tez jestem nocny Marek a moja mama nie pracowala na nockach:) wiec to chyba nie to:)Pozdrawiam