Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała m

gdzie jest Tommywayomi?

Polecane posty

Gość mała m

Gość mała m
miales zmienic stopkę - pomóc Ci, czy jesteś fetyszystą?

Gość mała m
ok, stęskniłam się za Tobą :P...jak z tym sexem dzisiaj? lepiej?

hehehhe nie bój nic, zmienie, a skad taki post nie było mnie tylko... 1 dzień chyba.. stęskniłas sie??

Gość mała m
bo ja mam słabość do Tommich :o..to jest silniejsze ode mnie :(

Gość mała maruda
ale podobno Cię nie dopieszczała? :P...to co Ty tu robisz o tej porze skoro tak dobrze? :P:P bosh, znowu sama ze sobą dziś :( juz mam dosyć tego autoerotyzmu:o

Gość mała m
Ty naprawdę masz 20lat?

no wiesz, niedopieszczony to moze kiedyś byłem, ale jak było w postach to było kiedys a teraz jest dużo lepiej chociąz nie idealnie, a w poście też było o tym ze kiedys mieszkaliszmy w jednym miescie i bylismy razem co dzień teraz jednak... 30 KM odległości godzi w stosunki nasze. a autoerotyzm?? no, no, trzeba sobie z życiem radzić,..

Gość mała m
i jak sobie radzisz? nie pytam skąd jesteś, bo i tak za zajętych się nie biorę....dobranoc radzić sobie..umówię się z jakimś w końcu i go zgwałcę na pierwszej randce (tylko, zeby byl tego wart, bo ja juz wuem co to za koszmar, jak nie iskrzy - moje pierwsze zwiazki takie były :o)

mmmhhhmmm \"zgwałce\"... jak to smakowicie brzmi... co ja bym dał żeby mnie laska zgwałciła ;P a jak sobie radze?? nie radze sobie, bo mam cholerne napięcie, i myle tylko o sexie, a myslisz ze to jest normalne mając 20 lat?? bo w/g mnie całkowicie normalne bo zawsze tak miałem!!

Gość mała m
no niestety pierwsze 5lat będzie ciężkie i będziesz o tym seksie myślał...a potem moze też.. tamten mial 30...jezu, jak on calowal .. teraz juz przepadlo :(

Gość mała m
musze isc spac, choc dzis spalam 12godz. budze sie co rano ze smutkiem, ze dzis też nikt mnie nie popieści i nie przytuli :( paps

no nawet mnie... 5 lat?? to ja uschne, jakh można żyć w takiej chcicy :/ jedno czego jestem pewien to ze nie zdradze, nawet w najbardziej nadobnej sytuacji, ale jak sobie pomysle ze tak kobietke rozpalac do czerwoności, piescic, lizac, całowac, a na końcu to co tygryski lubią najbardziej, tylko ze jak już kobietka błaga o wejscie smoka... taaakkkhhhh....

goood night and sweet dream`s i dzieks za posta, nie wiedziałem że ktoś mnie tu zauważa wogólee...