Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HIPNO

Jaki model kobiecego ciała???

Polecane posty

Jaka waszym zdaniem najlepsza jest kobieta?? Chodzi mi o kształty?? Jaką musi mieć figurę??

Najlepsze ksztalty maja wlasne dziewczyny, to wiadomo. Osobiscie lubie dosc drobne, chociaz tutaj bez przesady. No i najlepiej zeby byla nizsza odemnie i miala fajny brzuszek :-D No, w skrocie moja narzeczona :-)

Gość V8 biturbo

Gość Nienawidze drobnych kobiet
współczuje ci-dla mnie mała, drbna kobieta wygląda jak dziecko, dziecinnie, obleśnie, taki karzełek niewyrośniety o krótkich nóżkach i niskim zawieszeniu. Najlepsze są wysokie laski, szczupłe, zgrabne, długie nogi mmmmmm, takie modelki. Kurduple na rozciąganie nóg!!!!

Zdefiniuj wysokie i niskie? Ja mam 176 cm wzrostu, moja narzeczona powyzej 165. Czy to znaczy, ze jest kurduplem?? A tak w ogole to nie wymagam od ciebie zadnego wspolczucia wiec daruj sobie.

moim idealem (pewnie dlatego ze tak nie mam) jest wzrost 175 i dosc duza talia i okragla, wypukla pupcia ;)

Jestem passive gay.Mam 151cm i jedzie mi z japy,jak z murzyńskiej chaty :o

Mylisz sie podszywaczu:o Jestem po prostu gigantycznym babskiem z równie gigantyczna dupą oraz krowimi cycami:) Wiem, ze faceci lubia te drobniejsze i sie z tym nie godze bo w konkurencji z nimi nie mam szans:(

hehehe ja sie nigdy nie mylę.Widocznie wygląd zamazał płec,i wargi jako penis zwisaja :D

Do => Nienawidzę drobnych kobiet ! Ja też nie lubię drobnych kobiet. Mnie to osobiście odpycha. Kobieta musi mieć wszędzie trochę ciała :) Kobietę trzeba \"czuć\" , czuć że się dotyka a nie domyślać się czy jest obok ciebie bo jest taka chuda że cienia nie rzuca. No i tyłeczek też musi być troszeczkę przy ciałku :P

Do => O co kurwa chodzi Czasami tak bywa. Człowiek chce przytyć a nie może. Najczęściej jest tak,że jak czegoś bardzo chcemy to nie wychodzi. Ale warto próbować:)

Gość arbi
100 w biuscie 75 w pasie 103 bioderka 170 wzrostu i dodam ze mam ponad30 i dwoje dzieci czy waszym zdaniem jeszcze ktos by na mnie spojrzal

Do Arabi. Tak spojrzałby. Moja narzeczona ma podobne wymiary. Tylko że w biuście 85, a w biodrach 100, ale w pasie tak samo. Jest idealna, kobieta musi mieć swoje kształty być zaokrąglona i w biuście, i w talii i w biodrach. A nie prosta z góry na dół, bleh :P

ja mam 153 cm ...zyje ..nie narzekam ...jestem kurduplem ...niekazdy moze miec wzrost modelki ...

Do Aniulcia Ale dużo facetów nie szuka modelek. Chcą naturalnych kobiet a nie sztuczyzny. Chcą wszystkiego takie jakie jest naprawdę, a nie staniki podnoszące piersi i powiększające o np.2 rozmiary. To już mija. Wraca normalność i naturalność.

Gość do aniulcia
witaj w klubie, ja tez jestem mała 156cm, i nie przeszkadza mi to. Nie wszystkie kobiety mogą mieć te 170 (i więcej) cm, tak samo jak nie wszyscy faceci mogą mieć 180cm i więcej.

Gość arbi
dzięki HIPNO za to że są jeszcze tacy faceci co dają kobjetą wierzyć w to że mimo puszystosci maja prawo czuc sie atrakcyne dla plci przeciwnej Pozdrowjenia dla narzeczonej

Gość kurdupel
ja mam 165 i wcale nie uwazam ze jestem kurduplem. Moj wzrost zreszta jest mi na reke bo moge i butki na obcasie zalozyc i na plaskim, do wyboru do koloru

Do Arbi Dziękuję :) Kobieta puszysta jest kobieca, pociągająca. Ma w sobie to \"coś\". Moja narzeczona ma trochę ciałka i ja to kocham!! Tak więc Arbi i inne puszyste dziewczyny, uwierzcie w siebie, bo w tym dzisiejszym dziwnym świecie ,są jeszcze normalni faceci:) Pozdrowionka Arbi :)

Do Arbi Dziękuję :) Kobieta puszysta jest kobieca, pociągająca. Ma w sobie to \"coś\". Moja narzeczona ma trochę ciałka i ja to kocham!! Tak więc Arbi i inne puszyste dziewczyny, uwierzcie w siebie, bo w tym dzisiejszym dziwnym świecie ,są jeszcze normalni faceci:) Pozdrowionka Arbi :)

Gość kurdupel
ja mam 165cm i wcale nie uwazam ze jestem kurduplem. Moim zdaniem jestem akurat :)

Gość kurdupel
poza tym przeciez figura sie zmienia.. gdyby facet byl z kobieta tylko daletego ze ma 90 w biuscue to pewnie dlugo ich zwiazek by nie potrwal

Każdy ma swój typ. Ja mam 170cm wzrostu, 49 kg i 85/62/89 i na szczęście podobam sie swojemu mężowi.

Gość anoreksja nie wskazana

Kobieta musi mieć troche ciałka, do takiej jest przyjemnie sie przytulić... ...osobiście nie podobają mi się kobiety które są przesadnie chude...

Gość borowik1
niewazne jak wyglada wazne aby był ten sexapil