Sernikowski 44 Napisano 3 godziny temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 790 Napisano 3 godziny temu Może się zawstydził, bo ma szpony nieobcięte. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 3 godziny temu Całkiem możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Jak owsik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 3 godziny temu Fuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Kurze lapy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Niburdiama podobno miała kurze łapy, pytałem jej czy ma fajne stópki, to ona że nie, bo jak kurze łapy. Edytowano 3 godziny temu przez Sernikowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Napisz do niej może Ci pokaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 3 godziny temu Jej chyba nie ma już Xd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 3 godziny temu Gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu W kafe uniwersum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 3 godziny temu Można sobie pomarzyć xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu O niej też marzysz ja jebje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 3 godziny temu Marze tylko o Czelsi teraz, tzn. żebyśmy się spikneli i poszli na party xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Pisalem w grze na czacie, że była na koncercie akon i ne-yo w amsterdamie, to tam, że Czelsi obracało dwóch murzynów akon i n-yo wtf. Nie wiem czemu próbują mi ją obrzydzić, gdybym był w nl to też bym poszedł z nią xd. Edytowano 3 godziny temu przez Sernikowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebać gienie 1 Napisano 3 godziny temu no way że to puścili starym piernikom jak chłop rozgrzebał trumnę babie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu To kukla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebać gienie 1 Napisano 3 godziny temu ale on nie wiedział że tam kukła bedzie przecież jak grzebał xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 3 godziny temu Pamiętam te emocje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebać gienie 1 Napisano 3 godziny temu strasznie trzeba byłoby być pojeebanym żeby rozgrzebać grub babie i jeebać jej zwłoki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 2 godziny temu Wiem że byś chciał ale nie fantazjuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jebać gienie 1 Napisano 2 godziny temu może bardziej żeby nagrać video jak to robię i wrzucić w internet żeby sprawdzić reakcję ludzi którzy by to zobaczyli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 2 godziny temu A ja chcialbym sobie poimprezować zanim umre, ehh w UK tyle koncertow i wydarzeń, a mnie omija wszystko bo bezrobotny i nie mam kasy, to sobie chodze do lasu albo nad wode i nikogo nie ma xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach