Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buszko

gdzie najlepiej laserem w Łodzi zamknąć naczynka

Polecane posty

Gość buszko

Odkąd pamiętam zawsze miałam twarz z rumieniem jednak chciałabym w końcu mieć bladą jasną twarz zamiast czerwonej. Myślę o tej laserowej możliwości czy ktoś wie gdzie w Łodzi można to zrobić i jakie są efekty (blizny? itp) oraz cena. Za wszystkie porady będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam.

Gość Aska32
Nie wiem gdzie sie to robi w lodzi ale najpierw pare rad. Czerwona buzia mozesz miec Helickobakter Pylori w zoladku najpierw jesli go masz zrob badanie krwi okolo 12 zl w laboratorium. Przed zabiegiem 3 miesiace bierz witaminy najlepiej Merz Special i pij duzo wody i jedna kawe dziennie jesli musisz. Ja mialam laserem robione bolalo ale nie tak strasnie najgozej na nosie . Naprawde wazne zebys sie przygotowala do tego zabiegu gdzies z 3 miesiace i smaruj twarz kremem dla dzieci zlagodzi ci skore.

Gość dermed
Zapytaj w Dermedzie na Piotrkowskiej 48,numer można znależć w internecie. Mam też nadzieję,że skonsultowałaś z dematologiem czy możesz mieć ten zabieg i czy nie jest to coś co trzeba leczyć...

Gość buszko
Dziękuję Wam za rady są dla mnie bardzo cenne. Czy ktoś mógłby polecić sprawdzony jakiś dobrze kryjący podkład do cery z rumieniem? Serdecznie pozdrawiam.

Gość buszko
Czy jeszcze by ktoś coś dodał?

Gość zapytać
Kosmetyczny Insytut Ireny Eris Al.Przyjażni 42 tel.426733419 ,maja tam też dermatologa oraz kosmetykę lekarską-warto zapytać.

Gość buszko
Serdecznie Ci dziękuję. A czy Ty może też robiłaś podobny zabieg w tym instytucje.Jeśli tak ciekawią mnie rezultaty. Pozdrawiam.

Gość buszko
odświeżam

Gość buszko
odświeżam

Gość buszko
odświeżam

Gość buszko
odświeżam

Gość buszko
Yyyyyyyyyyyyyy