Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Policjant

Denerwuje mnie kiedy inteligentne i ładne dziewczyny zadają się z gangsterami

Polecane posty

Młode, łądne, inteligentne z dobrych szkół/uczelni bądź już wykształocone, a prowadzają się z jakimiś złodziejaszkami w dresach :( Co one w nich widzą? Ja co prawda mam żone i dzieci, ale jak zobacze, że dziewczyna która mi się podoba ma takiego chłopa, to będę go ściagal ze szczególnym zaangażowaniem zawodowym! A jej udziele pouczenia!

Gość Schaboszczak z Koluszek
ja jestem znanym gangsterem w koluszkach i wszystkie laski z okolicznych gimnazjów na mnie lecą:classic_cool:

Gość dziewczyna policmajstra
a ja sie zadaje z takim jak Ty, tzn wlasciwie nie z policjantem, ale powiedzmy, ze branza ta sama ;) i tak jak Cie czytam to gotowa jestem pomyslec, ze Ty to ON....

Powiedzcie mi no panie władzo ile zarabiacie na miesiąc? A teraz powiedz mi ile wyciągnie w miesiąc pracowity złodziej albo diller? I wszystko jasne;). Bo teraz, widzisz pan, zwłaszcza w czasach gdy o robotę krucho, a ziomalki z osiedla robią ochroniarzowi loda, żeby uniknąć płacenia 10 PLN \"za wjazd\" - kasa jest bogiem i nie ważne skąd człowiek ją ma ważne, że ma. Zwłaszcza dla jakichś - pi x drzwi - 80% kobiet ;P.

powiedzmy, że mam w mairę dobrą posadę w policji i obecnie zarabiam 2.5 tys na miesiąc. a kolejna podwyzka bardzo mozliwe, ze sie szykuje... ale nie chcę zapeszać ;)

Gość dziewczyna policmajstra
Panie Policjancie, z calym szacunkiem, ale w tej branzy mozna sie naprawde lepiej urzadzic i wtedy te 2,5 tysiaczka to takie drobne na papierosy i gazete, nie chce wchodzic w szczegoly, chodzi tylko o jedno - czy jest sie naprawde dobrym w tym, co sie robi

Gość x*x*x*x
🌼

Gość fuuuuuuuuj
a wiesz ile zarabia miesiecznie diler?nie wiesz bo jak bys wiedzial to bys nie byl policjantem łajzo

Gość wieksze fuuuuuuuuuuuuuuuuuj
trzeba byc szalonym zeby zostac policjantem

Uczciwa dobra praca i zawsze mogę na dołku skatować jakichś frajerów przyłapanych na paleniu trawki. A taki twój diler jak dostaje przywiązany do krzesła pałą po klatce piersiowej to juz nie jest taki cwaniak.

pan policjant widze dorabiasz ideologie do swojej pracy nbie watpie ze chciales zostac w tej branzy ale nie chszan ze prawo i honor jest dla ciebie taka wartoscia bo nie wierze naginacie prawo do swoich potrzeb a honor ladnie powiedziane ale dlaczego rozgraniczasz honor w sferze zawodowej od domowej bo na innym forum przyznales ze zdradziles zone a kurwa nie ma honoru przeciez nie powiem bo zdazaja sie policjanci pierwszego zdazenia ale ty raczej taki nie jestes

oj widze przemoc w wykonywaniu obowiazkow sluzbowych nie ladnie bo zawsze powinno sie znalezc jakies rozwiazanie chodz nie powiem nie ktorym takie \"wypadki\" sie przydaja :) i gdzie tu mowic o honorze bo w wypadku przemocy jest bardzo cienka linia do sadyzmu ale nie twierdze ze nie ktorym to dobrze robi takie dostanie pala po plecach

Gość wieksze fuuuj fuuuuj fuuuj
pała po klacie bahahaha,umiecie straszyc i tylko straszyc a ja sie dorabiam...mieszkanie dwa auta.....hahahaaaaaaaaaaaaaa ps,pała to ty sobie walnij w głowke

komu jak komu, ale policjantowi nikt nie będzie mówił w jaki sposób ma prawa przestrzegać. w końcu \"pan policjant wszystko wie\".

mam porządne auto i nowe mieszkanie. a zarabiam coraz lepiej. ja kocgam prawo i jestem praworządym obywatelem, a tacy jak ty to zakała społeczeństwa, ludzie wykluczeni z niego. Człowiek który nie żyje w zgodzie z prawem jest dla mnie zerem.

a mi sie zawsze wydawalo ze prawo jest dla wszystkich takie samo ale skoro mowisz ze nie to wybacz ale nie jestes leprzy od tych co kradna diluja i oszukuja tylko roznica polega na tym ze ciebie nie stac na to na co ich stac a to juz robi roznice

w nawiazaniu do tematu....jestes biedny brzydki i pojebany i zazdroscisz innym fajnych dziewczyn tak?czy jak?:P

korektor -----racja🖐️

Gość Różowa pantera
No nie stety, nie każdy ma tak doskonałę życie jakie wiedzie pan policjant. Niektórym uda się wyjśc z dołku, alę jest to nadl nieluiczna grupka ludzi. Aby poczuć smak .zycia, trzeba go najpierw zakosztować.

Gość xaxaxa
no to kochaj swoją pracę i dalej stawiaj ją na piedestale, aż zobaczysz jak Twój szef i reszta biora w łapę.... az współczuję Ci juz teraz jak Twój policyjny honor zdepczą Ci, którym ufasz :(

Panie Policjancie zajmij się pan żoną i dziećmi, a nie trujesz!!! Skoro się zadają z gangsterami dresiarzami to wiadomo, o co chodzi!!! A jak nie wiadomo, o co, to chodzi o pieniądze :) Pouczenie byś jej dał??? Jasne!!! Bzyknąłbyś i tyle!!! Od pouczeń i umoralnień są księża ponoć (ale to chyba też przegięcie) :o Każdy odpowiada za siebie... A żal Ci tych panienek, bo co, bo takie ładne, niewinne...? O matko, ale Ci policjanci to debile!!!

Autora chyba jego własny temat przygniótł :D albo raczej przegonił :D

Gość to włóż dres
jebnij paru małolatom telefony, pierdolnij ich pałą i wtedy te laski będą twoje, bo to chyba o to ci chodzi grzmocie!!!

Gość Andrzej vel Słowik
Zaraz się toba glino zajmiemy

Gość POSTERUNKOWY 007
do słowik zgnijesz w pierdlu a komin będzie czyszczony non stop.

Gość Henryk Niewiadomski
Posterunkowy,te twoją pałke,co to masz ja przytroczona do paska,zapakujemy ci w odbyt.Ale przedtem karbów na niej narobimy,cobys orgazmu dostał pierwszy raz w zyciu.

Zadają sie z gangsterami i innymi, bo przecież na łeb by upadły gdyby się zadawały z policjantem. Kazdy Ci powie, że policjanci to kurwy. I chuja możecie zrobić- skatowac małolata ok, wpierdolić mandat też nic trudnego, ale np. zając się powazniejszymi sprawami to ni chuja. I po co nam sie zadawac z takimi nieudacznikami? Jeszcze byś swoją kobiete na izbę odprowadzil jakby się za mocno zapruła w mordę...

Gość gość
Nie chodzi tu o wyplate. No ale Wam , facetom nie ma co brac za zle ;) Wiele kobiet lubi gangsterow, nie dlatego ze sa gangsterami . Oni sa zazwyczaj takimi aroganckimi dupkami , z nuta troskliwosci, niebezbieczenstwa, ochrony... Ogolnie to kobiety nie lubia sie nudzic (z tego powodu rozpadaja sie rowniez zwiazki) a przy "gangsterze" nie ma takiej mozliwosci. To pociaga kobiety. Taka natura. Tu niechodzi o to, by kazdy facet byl gangsterem, ale jestem wrecz przekonana, ze 98 procent kobiet nie zaczela by zwiazku, z kims kto jest za bardzo mily. Bo w tedy to tylko mily facet

Gość gość
Ciekawy temat