Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybaaa

po porodzie mam rozstepy na biuscie. Macie jakies rady???

Polecane posty

Bardzo mnie to krepuje chociaz moj facet mowi ze mu sie podobaja moje cycki ale mi sie nie podobaja,wygladaja okropnie...

Gość Szpachla
Tylko szpachla!!! Cipo może. Na to glanc-pomada. Cycki nowe - aż się świecą ;)

ja tez mialam po porodzie taki problem ...rozstepy nie znikna ....specjalne kremy i balsamy rozjasnia je tzn. nie beda one juz sinawe ani czerwone tylko biale ....nie beda juz tak widoczne ...

Gość KOsmetolog
oczywiscie ze jest rada myslec o rozstepach od poczatku ciazy a nie po gdy jest za pozno poczekaj jeszce kilka lat beda sliczne ................

Gość KOsmetolog
no dokladnie beda okropne pislaem zartem o cale cialo powinna kobieta dbac podczas ciazy i napewo nie bedzie problemow z rozstepami ...w wiekszosci przypadkow zauroczone ciaza olewaja temat dopiero gdy chca znow zwracac swym pieknem panow mysla co zrobic

Gość KOsmetolog
jak wiadomo nie wszystkie kosmetyki sa 100% dobre jesli smarowalas sie smalcem na dupsku to masz rozstepy i tyle ciesz sie masz cyce zdowe bo inne tego nie maja

Gość mimo że
nie mam jeszcze dzieci mam rozstepy na biodrach. Kupilam sobie specyfik pt. StriVectin SD - na blizny, rozstepy i takie tam. Zdecydowalam sie na ten zakup poniewaz mam blizny powypadkowe. Uzywam od pol roku. Efekty: wyglad rozstepow sie znacznie poprawil, blizny powypadkowe, ktore byly "gladkie" (mam i takie troche wypuklejsze - pozszywali mnie jak barana) staly sie wlasciwie niewidoczne - wiadomo, sa, ale naprawde trzeba sie dobrze wpatrzec zeby je zauwazyc. Zapewne zaraz sie znajda tacy, ktorzy stwierdza, ze p.........ole jak poparzona, ale ja wiem jak bylo, a jak jest - nie sciemniam. Na mnie rzeczony StriVectin SD dziala. Pozdrawiam.

Gość KOsmetolog
dlatego kosmetyk trzeba dobierac do skory a nie w/g ceny cena nie zawsze jest skuteczna hihihihih

Gość KOsmetolog
za porade to sie placi ..do kosmetyczki polecam sie udac ona okresli wam jaka macie skore i jak nalezy ja traktowac i czym

Gość KOsmetolog
slodka jestes chochlikowa

Gość kasztelan
jeśli szukasz nowych znajomości, to zajrzyj tutaj http://sexfotek.pl - korzystam z niej od dawna i z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić