Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa123

Daine 35.prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość ewa123

przyjmuje diane.juz 3 opakowanie.2 pierwsze staralam sie brac o tej samej porze o 20.teraz biore bardzo roznie.o 14 ,o 20 czy moge miec klopoty?

Staraj się brać raczej o tej samej porze, czyli np. popołudniu lub wieczorem. Nie rób takich skoków, że raz o 14, raz o 20. Nic co prawda może się nie wydarzyć, ale lepiej żeby te różnice w czasie nie przekraczały 3 godzin.

Lepiej nie brac tabletek o różnych porach. Ja zawsze biore rano, bo zawsze mam 12h na przypomnienie sobie o niej a przy wieczornym braniu można przespac ten czas :)

Gość sosik
A po co takie skoki, skoro piszą ,ze zaleca sie brać je o tej samej porze to chyba z jakiegoś powodu. A jeśli zapominasz o tym nagminnie to popros swojego chopaka zeby ci sygnałka Ci o tej porze wysyłał, a jak nie masz chłopaka ,albo i on jest zapominalski to budzik sobie nastawiaj na ta godzine, wtedy nie zapomnisz.

Gość justysia141
Ja brałam Diane 35 pzrez 7 miesiecy i nie biore juz od maja i zawsze brałam o stalej porze lepiej nie robic sobie klopotow braniem raz o tej porze raz o tej bo nie wiadomo jak one moga zadziałac :)