Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27-latka

JAK WYGLADA ZYCIE 27-LATKA?

Polecane posty

Gość 27-latka

CHODZI OCZYWISCIE O ROCZNIK 1979. Powiedzcie jak wyglada wasze zycie? Co osiagneliscie? Czy zalozyliscie rodziny? Macie dzieci? Czy mieszkacie nadal z rodzicami? Jak sie toczy wasza kariera zawodowa? Jak okreslacie swoja sytuacje zawodowa? Stworzmy taki maly ranking, moze niektorych to zmotywuje do pewnych dzialan

Gość lilka79
nie mam rodziny, skonczylam studia, pracuje, mam mieszkanko malutkie dzieki rodzicom i porabane zycie osobiste

Gość a inne roczniki nie moga

Gość 27-latka
Oczywiscie ze moga, jesli tego chca. Ale podajcie wowoczas swoj rocznik ;-)

Gość nietypowa
ja jestem z 25.12.1979 więc jeszcze całkiem 27 latką się nie czuję! ;) jak wygląda moje życie? myślę, że fajnie........ mam 4 latniego synka, ukochanego męża, dobrze prosperującą firmę, pracuję sobie w domku kiedy chcę, mamy małe ale własne mieszkanko 2 pokojowe i dwa autka jedno lepsze kombi i tańsze takie do jeżdżenia po mieście........ ostatnio byliśmy na nartach w Zakopanym........... a teraz szykuje nam się ciężki ale opłacalny okres w firmie (jak co roku o tej porze) więc zbieramy siły do roboty! ach mnie jeszcze tylko studia zostały do skończenia, tylko ciągle jakoś czasu brak :).......... Pozdrawiam wszystkich '79

Gość 1974 ona
skonczyłam studia, wyszłam za mąż, potem studia podyplomowe, potem nastepne podyplomowe. Urodziłam dziecko. Prace zmieniałam 3 razy, od 7 lat w stała praca, awanse, satysfakcja, ale tez potrzeba zmian. Ładne, duze mieszkanie w dobrej stołecznej dzielnicy, inwestycje mieszkaniowe w krakowie i gdańsku.Zdawałoby się, że jest świetnie i jest. Tylko szkoda, że moje emocje muszą mieć skrywany swój świat.

Gość ile zrobiłas tych topików

Gość kokosek27
Skończone studia, stała praca, 3-pokojowe mieszkanko (prezent od rodziców). Stan cywilny: panna. Mam nadzieję, że tak nie zostanie już na zawsze...

Gość co poradzic..
a ja grudzien 78 więc jeszcze 27latka :) praca, mieszkanie z rodzicami , brak partnera.. jednym słowem do bani..

Gość rocznik 79
Po studiach, własna firma, rozpad zwiazku po 10 latach, od 2 m-cy nowy cudowny partner, mieszkanie z rodzicami......

Gość VIII.78
obroniłam dr mam męża, dzieci w planie:) teraz meblujemy mieszkanie sliczne,3pokojowe, w pieknym miejscu w pieknym mieście,-wysilek moich rodzicow i nasz wspolny chyba etat na uczelni, wole nie zapeszac i jestem happy:)

Gość bęc
skończone studia mgr + dwie podyplomówki, stała praca, wynajmowane mieszkanie i wolny związek.

Gość upppuppupupupu

Gość M27
Ja skończyłam 2 kierunki studiów lic.teraz robię mgr, od 5 lat pracuję i co najważniejsze lubię swoją pracę mimo dość niskich zarobków(w szkole). Mam cudownego męża, też1979, psa, własne mieszkanie.Do szczęścia brakuje mi dzieci, ale coś nie możemy się doczekać. Pozdrawiam wszystkich 27 latków

Gość GCC
1979 skończone studia, niezła praca, starcza na wszystko w życiu uczuciowym - masakra

Gość facet77
praca na swoim, calkiem OK druga żona, nareszcie normalna studia - dwa fakultety ladne mieszkanie z gigantycznym kredytem i nadzieja na dziecko

Gość Do 27-latka
Kobietka, rocznik 1980, skończone studia i wiele nadziei na przyszłość.

Gość Karolinka79
Haj ja tez jestem z 25 grudnia 79

Gość 1980
maż od prawie roku, własny dom, fajny pies,skonczone studia, praca taka sobie ale w planie własny biznes, a teraz myslimy o dzidziusiu..dla mnie super i nie narzekam...A i wszytsko dzieki własnej pracy:)

Gość aaa...
listopad78 a wiec jeszcze 27latka:p studia mgr i brak partnera :(

Gość jajko z solą
a ja mam męża,mieszkanie w ciekawym mieście ,na połowe jego wartości kredyt,skończyłam studia i podyplomówkę,pracuje od 3 lat w budżetówce,więc dużo nie zarabiam ale w miarę stabilna praca,w planach dzidzia i to niedalekich planach więc chce się żyć. acha i jestem z czerwca 97