Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nokia3410

bo bedzie lepsze na opryszczke?sonol czy Vratizolin

Polecane posty

Gość Karolcia900630
Dodam jeszcze, że Afronis kosztuje około 10 zł, więc naprawdę nie majątek :) A starcza na bardzo długo, ja użytkuję go już około rok, czasem również jak pojawi mi się jakaś krostka, którą chcę wysuszyć. Naprawdę polecam

Gość gość
Ktoś wcześniej wspominał o oprinie i rzeczywiście szybko rozwiązuje ten problem .

Gość galelelalalr
Obecnie posiadam ta opryszczkę :/ jakaś masakra byłam na pogotowiu to przepisał mi tabletki Hascovir i maść której nie było i dostałam zamiennik (Hascovir) i jak na razie to żadnych zmian a juz mam to leczone 4 dni, niby znika ale sie zaraz znowu pojawia i roznosi bardziej juz nie wiem co mam robic, dzisiaj wypróbuje vitazolin mam nadzieje ze pomoże bo ból niesamowity :(

Gość gość
Wieczorem Sylwester, a ja siedzę załamana z oprychą na wardze...leczę hascovirem i sonolem. Polecę też po rozpuszczalne plasterki herpatch. Ktoś je stosował?

Gość anula202
Tylko Sonol, najlepszy,

Gość gość
Opryszczka na ustach to chyba najmniej miła niespodzianka jak się budzimy rano. Dużo się o niej słyszy, że to brak higieny albo inne jakieś dziwne rzeczy. A tak naprawdę wirusem HSV możemy bardzo łatwo i nieświadomie się nim zarazić. Ważne jest, żeby od pojawienia się zacząć stosować odpowiednie lekarstwa. U mnie świetnie sprawdza się krem endvir

Gość gość
Opryszczka na ustach to chyba najmniej miła niespodzianka jak się budzimy rano. Dużo się o niej słyszy, że to brak higieny albo inne jakieś dziwne rzeczy. A tak naprawdę wirusem HSV możemy bardzo łatwo i nieświadomie się nim zarazić. Ważne jest, żeby od pojawienia się zacząć stosować odpowiednie lekarstwa. U mnie świetnie sprawdza się krem endvir

Gość Feciaaa
Tabletki z acyklowirem sa najskuteczniejsze , ale najlepiej działac od wewnątrz i od zewnątrz - czyli doustnie tabletki a zewnętrznie krem

Gość gość
Ale jakie te tabletki ? Dokładnie co to ma być ? i jak to działa?

Gość gość
Ja na napady opryszczki, których nienawidzę stosuje krem Hascovir pro od dawna ale słyszałam teraz o tabletkach Hascovir bez recepty i podobno świetnie działaja, maja aż 200mg acyklowiru. Najlepiej połączyć działanie tabletek i działanie kremu bo tabletki zahamują wirusa a krem miejscowo załagodzi objawy i przyspieszy zagojenie strupa.

Gość gość
Na opryszczkę najlepszy jest HerpesHelp, szybkie działanie, niewidoczny na ustach- najlepszy :)

Gość gość
Pojawiła mi się opryszczka na górnej wardze. Z racji że byłem w pracy, to nie mogłem zaaplikować niczego od razu. Po pracy szybciutko do apteki po Vratizolin, bo taki polecają na forum. Po 24 godzinach smarowania opryszczka rosła a środek nic nie wnosił. Na drugi dzień kupiłem Hascovir, momentalnie opryszczka wstrzymała wzrost i już pomału zanika. Nie będę już pisać co ile kosztuje, ale już wiem co mi pomaga napewno. Zawsze zapominałem o tym co jest skuteczne przynajmniej dla mnie , mimo że raz-dwa razy w roku borykam się z tym problemem. Myślę że Vratizolin to tylko reklama i moim zdaniem droższy i mniej skuteczny od Hascovira.

Gość origamka
u mnie jak już pojawia się opryszczka to jedna za drugą, więc muszę się wspierać lekiem, który działa na cały organizm. Stosuję więc heviran, który przyspiesza gojenie zmian. A jak wezmę go bardzo wcześnie to są duże szanse, że pęcherzyk się nie wybuduje. I kolejna sprawa to taka, że zimno, dzięki tym tabletko nie nawraca za szybko.