Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemoneczka

okropny ból

Polecane posty

Gość lemoneczka
kolejny dzien...i kolejny dzien bez zadnego znaku zycia...co ja mam o tym wszystkim myslec?wyciagne reke on znowu na nia napluje i bede tego zalowac....nie wyciagne reki i co tak ma sie skonczyc ta znajomosc? moze ktos jeszcze doswiadczyl czegos podobnego....?

Gość agnieszka0303
mam prosbe mogla bys powiedziec cos wiecej o nim.WIek skad byl bo pisalas ze mieszka poza granicami Polski.Wiesz takie rzeczy zejak ktos mial z nim do czynienia to bedzie wiedzial ze to ten. Poniewaz mnie tez tak jeden zalatwil i jak widze co piszesz to jak bym siebie widziala

Gość lemoneczka
ha ha agnieszko kochanie czy ty przypadkiem z choineczki sie nie zerwalas? jelsi tk bardzo cie to nurtuje to mowa tu o dojrzalym mezczyznie...moze nie emocjonalnie ale fizycznie napewno...mam nadzieje ze ulzylo tobie ze nie spotkasz na swojej drodze owego mezczyzny:)

Gość agnieszka0303
z choinki nie. Ale mnie zostawil jak bylam w ciazy mieszkasz zagranica i mial juz tez swoj wiek no trudno

Gość lemoneczka
przepraszam ciebie bardzo w takim razie...:( i nie wiem gdzie wyczytalas ze mieszkam zagranica...mieszkam w polsce...

Gość agnieszka0303
pytalam czy on mieszka za granica

Gość lemoneczka
agnieszka0303 z choinki nie. Ale mnie zostawil jak bylam w ciazy ''MIESZKASZ ZAGRANICA'' i mial juz tez swoj wiek no trudno

Gość lemoneczka
ale to malo wazne jest...powiedz mi agnieszko jak ty poradzilas sobie po tak okropnym bolu zadanym przez twojego mezczyzne?

Gość agnieszka0303
Caly czas z tym walcze.Musze byc wtarda bo mam dziecko i musze je wychowac na wartosciowego czlowieka.nie raz lze uronie.Poprostu staram sie z tym pogodzic.Tlumacze sobie ze mam kogo kochac i ktos kocha mnie.Jest ciezko ale musze byc twarda.Moje dziecko nie moze cierpiec za to co zrobil ojciec mojego malenstwa. Tak juz w zyciu jest i nie zawsze uklada ise tak jakby czlowiek chcial zeby bylo. Staram od nowa sobie zycie ulozyc.

Gość lemoneczka
glowa do gory!!