Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iziaa

na którym palcu pierscionek zareczynowy? na środkowym czy serdecznym?

Polecane posty

Gość iziaa

dla mnie oczywiste zawsze bylo ze na serdecznym, jednak wiele moich znajomych nosi na srodkowym. a jak jest u was?

Gość piq
na środkowym??? Bo pewnie dostają za duże,albo robią sobie miejsce od razu na obrączkę.

Gość kasztanowiec
ja też nosze na śrdkowym - dostałam za duży jak ktoś tu pisze :) ale zmniejszyliśmy go, więc mogłabym nosić na dowolnym, ale prawdę mówiąc nie przywiązuję wagi do takich zwyczajów, jak na którym palcu nosić pierścionek, nosze więc na srodkowym, bo to dla mnie wygodniejsze. :)

Gość uuuu
na serdecznym prawej dloni:) ja tak nosze:)

Gość ritititi
ja tez tak nosze :D

Szczerze mówiąc... Myślałam że na serdecznym LEWEJ dłoni... A ja noszę na środkowym, bo faktycznie ciut za duży na serdeczny :)

Gość GusMis
Ja też zawsze myślałam, że na lewej dłoni, ale koleżanka spiera się ze mną, że na prawej. A przecież na prawej nosi się obrączkę.

Gość no wlasnieee
ja tez myslalam ze na lewej, na serdecznym zreszta tak tez na jakichs portalach slubnych czytalam i tak tez zamierzam nosic :) wlasnie sie zmniejsza...(moj chlopak- teraz juz narzeczony sam kupowal i troche nie trafil z rozmiarem, nie nosze zadnych innych pierscionko wiec nawet nie mial do czego porownac :) ) ale przynjamniej ladny rodzaj wybral :)

Gość elizaruda
ja nosze na serdecznym palcu prawej dłoni. a noszą róznie. zauważyłam też że coraz więcej kobiet nosi później na tym samym palcu obrączke przytrzymując jakby w ten sposób pierścionek :) i musze powiedziec że mi sie to podoba i w przyszłości mam zamier tak nosic tą biżuterię pozdrawiam

Gość kiara
a ja nosze pierścionek zaręczynowy na środkowym, a obok obrączkę...:p! I dłoń wygląda super!:D

Gość KoRnikova
Ja noszę na serdecznym prawej dłoni....;-) Pozzdawiam wszytskie narzeczone ;-)