Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smoczyca17

A co sądzicie o nieletnich mamusiach??Dzieci rodzą dzieci!!!!

Polecane posty

Jak to się mówi ,,jak sobie pościelasz tak się wyśpisz\'\', ;) No cuż..mnie najbardziej bulwersują teskty typu,,Mam 14 lat i jestem szczęśliwą mamą\'\'.No ludzie!Przecierz taka mama to dla dziecka katorga no chyba ,że mamusia z tatusiem jej pomogą w wychowywaniu malca. Ale co taki malec jak dorośnie powie swoim znajomym?,,Mamusia zaszła w ciąże w wieku 13lat!\'\' bee..nie chciałabym być w skórze tego dziecka ...

Ja pierdzielę... przecież tego nie idzie czytać!!! Skąd Wy się bierzecie??!!!!!!!!! - teksty w stylu \"kurwy\", \"dziwki\" \"co ty wiesz o zyciu\"... to jakiś bełkot sfrustrowanych, niedojrzałych społecznie i zakompleksionych starych panien!!!!!! A co zazdrościsz ze za Tobą nikt sie nie obejrzał jak pchałaś wózek??

Smoczyca..... a znasz jakąś 14-letnia mamę?? Hehe...pewnie z opowieści w papierowych smieciach typu \"chwila na gorąco\" :D A dlaczego nie miałaby być szczęśliwa??? To ze ma bardziej poważne problemy niz ty w jej wieku nie oznacza ze nie może byc szczesliwa!!!!

Pewnie nie, bo wszyscy się pytali \"wnuczka czy wnuczek?\" :P

mychka niestety nie wszyscy potrafią rozmawiać z kulturą.Zgadzam się z Tobą.Ja pisze to co myśle i nie mam zamiaru obrażać nikogo.Niekoniecznie nieletnie uprawiały seks z kim popadnie,czasami wystarczy jeden raz i ciąża gwarantowana...

Pogratulowac niektórym z tego topiku chamstwa i wulgaryzmu! Moze jakas inna jestem,alejak czytam tak mulgarne przeklenstwa to az trudno uwierzyc,ze pisze to dziewczyna,która kiedys bedzie matka.Jestescie godne pozałowania i miejcie troche szacunku dla innych,jesli juz nie macie go dla siebie!

Sorry Smoczyca za tekst z \"chwila na gorąco\"...ale ponosi mnie jak czytam niektóre posty!!

ale cóz...widać niektórym skończyły sie argumenty... i dobrze bo swa słowa w kółko robiły sie nudne

Gość Proponuję
wyjaśnić znaczenie pojecia 'kurwa' 'dziwka' - to po pierwsze. I jeszcze wykazać mi różnicę, bo ja ciemna - dlaczego 1nastolatka, ktora rodzi dziecko to kurwa, a pare lat (nie mowiac o kilkudziesieciu, bo to chore i nienormalne) od niej starsza nie jest kurwą? No nijak nie mogę zrozumieć. Czy nastolatka zrobiła coś innego cos starszej, skoro ma dziecko? A jeśli coś innego - to co konkretnie innego? :)

bo Ciebie pewnie na kwiatku maku znaleźli!!! Szkoda tylko ze Twoja matka nie wiedziała dla jakiego chama cierpi i płacze z radości w czasie porodu!!

no tak mychka tyle,że takie młode mamusie rzadko są szczęśliwe,trzeba dojrzeć psychicznie..w młodym wieku powinny uczyć się,bawić,wychodzić na zabawy a nie bawić niemowlaka!Może zdarzą się jednostki które są naprawde szczęśliwe:D ale czy dziecko będzie szczęśliwe to nie powiedziałabym..;)

A co Ty robiłeś (aś) w tym czasie??? bo mniemam ze seks był Ci rzeczą zupełnie nieznaną... a ze sie nie uczyłeś (aś) --- to widać!!!!!

Gość 212cAROLINA H
nie wiem jak mozna miec wieku 17 lat?jak mozna miec wpadke? te mlode suki sa stracone

Gość No i co
jakoś nie potraficie wykazać różnicy. Żenada...

Gość 212cAROLINA H
najbardziej zal mi tych dzieci- ze ich matki to maloletnie prostytutki

Proponuję też tego nie rozumiem? I chyba rzeczywiście jest to troszkę chore..,,kurwa\'\' to nie koniecznie znaczy ,,młoda mama\'\' ale cuż...niektórzy wolą rzucać obelgi niż się naprawde zastanowić nad tym co piszą...

Gość 212cAROLINA H
potem panstwo placi na te benkardy i ich samotne matki dlatego mamy takie dlugi

No tak Smoczyca ... nie zaprzeczę :) Ale przecież one nie podjeły decyzji ze chca byc mamami i zrobia to za wszelka cenę - w 99% to sa wpadki... bola w tym wieku tak samo jak wszystkie inne.... Uważam ze takie matki trzeba wspierać jak tylko mozna by miały szansę dobrze spełnić swoją rolę i dobrze wychowac swoje dzieci...albo przynajmniej dac szanse ich dzieciom na bycie dumnymi ze swoich mam.... Ubliżanie i wysmiewanie niczego....absolutnie niczego nie zmieni!! Dlatego szkoda mi ze te biedne dziewczyny cierpią... i z powodu swojej młodzieńczej głupity i z powodu głupoty społeczeństwa....

Gość 212cAROLINA H
jak mialam 16 lat to nie w glowie mi byl seks tylko nauka

Gość do obyś
gratuluje matki kurwy :) jak tam w zawodzie? Ja na szczescie tak nie uwazam, wiec u mnie jest inaczej. Ale zapytaj mamusie którego menela jestes bachorem:) czy tego, który sie na nia spuszczał, czy moze tego, ktoremu dawała za lizaka. hehehe... skoro wszystkie dla ciebie to kurwy :)gratuluje!

Gość 212cAROLINA H
jak widze 16 latek z dzieckiem to mysle ale sobie zjebala zycie jest skonczona

Gość do carolina
a to widze ze nauka w glowie byla :) BENKARDY ! Dobre... Brawo za ortografię!

obyś poroniała a ja mam nadzieje,że ty poronisz! kurde! co się czepiasz mnie?! co? Nie jestem gówniarą mam 25 lat:D Więc jak widzisz to co piszerz jest śmieszne :D haha A błędy mam prawo robić ,ja nikogo nie poprawiam.Gówniaro! Widze,że nie znasz innego słownictwa? oj! w szkole cię nauczyli tak się wyrażać czy rodzice??:D większym wstydem jest wulgarność człowieku a nie robienie błędów :P

mychka🌼Madrze napisane! Ublizanie i wysmiewanie niczego nie zmieni.Jesli młoda dziewczyna zajdzie w ciaze to przedewszystkim trzeba jej pomóc,trzeba ja wspierac i musi wiedziec,ze ma na kogo liczyc:)

Gość 212cAROLINA H
pizde ciebie swedzi idz na bank jakis menel cie zrucha

Gość do obyś
No widzisz jakie to życie - nigdy nie wiesz co się przytrafi.