Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza 24

Samotność

Polecane posty

Gość Iza 24

Witam wszystkich tych,ktorzy odczytaja moje slowa.Tak właściwie zastanawiam sie dlaczego postaowilam tutaj napisac.Może kierowała mna chec wysluchania innych opinii na temat samotnośći.Czasami nachodza mnie mysli co ze mna jest nie tak.Jestem mloda,wyksztalcona i atrakcyjna osoba a jednak nie potrafie sie odnalezc we wspolczesnym swiecie.Wiem ze nie jestem sama.Najgorsze jest to,ze teraz licza sie inne wartosci a ludzie zapominaja co to znaczy byc czlowiekiem.

Gość mimimo
sama moglabym sie pod tym podpisac-rozumiem cie-tez sie nad tym zastanawiam;(

Gość ona 20
ja mam podobnie i mysle ze wbrew pozorom sporo jest takich osób

Gość Iza 24
Ciagle na cos w zyciu czekamy a wlasciwie kazdy czeka na kogos.Tak sie zastanawiam czy tym oczekiwaniem nie przestajemy cieszyc sie zyciem.A moze to jest tak,ze nie potrafimy sieszyc sie tym co mamy tylko ciagle czekamy na cos nowego,bardziej ekscytujacego.

Gość ona 20
jak tak cały czas bedziemy czekaly to sie do konca zycia nie doczekamy...a lata lecą

Gość Iza 24
Wezmy pod uwage wspolczesnych mezczyzn.Taka jest prawda,ze zalezy im tylko na sexie albo skrzywdzeni przez kobiete (oczywiscie to my jestesmy te zle) zamykaja sie w sobie i nie daja szans.Taka jest prwda,ze zarowno kobiety i mezczyzni sa warci siebie.Nie wolno nam generalizowac.Trzeba ciagle sie starac ,walczyc,liczyc ze kiedys sie uda.W koncu czlowiek uczy sie na bledach.

Gość ona 20
tak,tylko ze po jakims czasie mozna sie zniechęcić

Gość Iza 24
Zgadzam sie,ze po jakims czasie mozna sie zniechecic.Pozostaje wiec skupic sie na sobie.Znalezc sobie zajecie i zaczac robic cos co nas psajonuje.Nauczyc sie cieszyc chwilami zycia codziennego a z czasem wszystko przyjdzie.Szukanie na sile nie przynosi rezultatow wrecz odwrotnie.Zauwazylam ze nie wolno pokazac po sobie,ze cos nas boli czy sie nie podoba.Ludzie nie lubia smutnych ludzi.Usmiech na twarzy duzo moze zdzialac.Wiem,ze to jest trudne zwlaszcza jak sie nie jest w pelni spelnionym ale warto zaryzykowac i sprobowac.