Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kyś

Przydatne książki o macierzynstwie i opiece nad maluszkiem

Polecane posty

Gość kyś

Witam kobietki!! koleżanka jest w ciązy i chciałabym kupić jej jakąs fajną i pozyteczna książkę o ciązy, porodzie i opiece nad noworodkiem, najlepiej polskiego autorstwa. Z góry dziękuję za odpowiedz.

Gość s. kitzinger
rok po urodzeniu dziecka

Gość kyś
dzieki za odpowiedz. Może ktoś jescze zna jakas dobra książkę. wybór w ksiegarni jerst naprawde ogromny, niektóre mają po kilkaset stron i kilka tomów, ja myslę o czyś bardziej kolorwoym i przystępnym

najlepsza jest cegła \"W oczekiwaniu na dziecko\" i \"Pierwszy rok życia dziecka\". Rewelacja!!

polecam właśnie to co DUDI wspomniała z tej serii jest jeszcze na 2 i 3 latka :)

polecam ksiażke Tracy hogg jezyk niemowląt mozna ja sobie ściagnąc internetem bardzo przydane informacje jak dbac o malenstwo od pierwszych dni zycia

A ja nie jestem zadowolona z \"w oczekiwaniu na dziecko\" - ta ksiazka bardziej mowi o amerykanskiej rzeczywistosci, niz odnosi sie do polskich realiow.. Ja bylam zadowolona z ksiazki \"Ciaza\" wydawnictwa Pascal. Obednie uzywam ksiazki polskiej autorki - doswiadczonego lekarza pediatry - Zdzienickiej \"Male dziecko\". Rewelacja! :) Tracy Hogg tez jest dobra (\"jezyk niemowlat\") - ale do kupienia chyba tylko w Klubie Dla Ciebie (w internecie)...

Ja polecam \"Język niemowląt\" T.Hogg - jakbyś chciała to mam w wersji elektronicznej obie częsci (cz.II Język dwulatka\")

Gość kyś
dziewczyny wielkie dzięki!!!!! piszcie jeszcze... :)

Gość kyś
do czadunia. jeżeli moglabyś na @ cos przesłać byłabym wdzieczna bardzo, może przyda sie w przyszłości:). Koleżance muszę jednak cos kupić. Mój @: figa51@op.pl

Gość RAFINKA
PENELOPE LEACH "TWOJE DZIECKO" OD URODZENIA DO 5 LAT JEST SUPER, SĄ W NIEJ RÓŻNE SPOSOBY I WSZYSTKIE DZIAŁAJĄ! KSIĄŻKA NAPISANAZ PUNKTU WIDZENIA DZIECKA

Czaduniu !!! Jeśli możesz bardzo proszę o przesłanie mi tej książki chodzi mi o język dwulatka Z góry dziękuję

ja zdecydowanie odradzam Stocka - pisany dawno i w zupełnie innej rzeczywistości. Niektóre rady powalaja z nóg - jak płucze sie pieluszki w muszli, to trzeba je mocno trzymać, żeby ich woda nie porwała! Albo rozwodzenie się nad kompleksem Edypa, postrzegania rodzica tej samej płci jako rywala itd. Do mnie te książki kompletnie nie przemawiały, choć są bardzo chwalone.

fishka* ---> bardzo przepraszam - szukam i szukam i nie mogę znalezc a miałam napewno. Wyślę ci jak tylko znajdę :-) Język niemowląt już wysłałam.

Ja tez poprosze o jezyk niemowlat :) I jezyk dwulatka :) jesli mozna prosic :) bede bardzo wdzieczna :)

ja również byłabym wdzięczna za przesłanie jezyka niemowlat I jezyka dwulatka :) będę ogromnieee wdzięczna :) moj mail: umisan@o2.pl

Ksiazki Jezyk niemowlat i Jezyk dwulatka mozna tanio kupic na alegro:-)