Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monterrey Girl

Dobry sposób na uciążliwy trądzik !!!

Polecane posty

Hej, Mam tutaj sprawdzony i skuteczny sposób na trądzik, dla tych wszystkich, którzy walczą z pryszczami i nie widzą efektów kuracji. Ja mam skłonności do pryszczy, co doprowadza(ło) mnie do szału. Mama widząc moje męczarnie, zapisała mnie do dermatologa, a jako, że pracuje w dobrej, prywatnej klinice lekarka ta cieszy się super renomą i niejedną osobę doprowadziła do \"stanu uzywalności\", hehe... Jej recepta: kostka toaletowa Iwostin i po 15 minutach od umycia twarzy tym mydełkiem, płyn Aknemycin Plus. Trzeba to stosować regularnie, przez minimum 3 miesiące i efekty murowane. Ja stosuję to dopiero 7 dni, a buźka jak malowana, Powodzenia

Czy ktoś już próbował ???? Ja mam o niebo ładniejszą buźkę, ale bardzo suchą :(..no ale cóż, coś za coś !!! Pozdrawiam

Gość to
jest na recepte? i można na z tym stosować makijaż? kremy i td

Nie...makijaż wykluczony. A czy na receptę, myślę, że tak...ale każdy lekarz to wypisze, więc się nie martw. Cena około 60 zł, ale warto, bo naprawdę widać efekty!!!

Gość MiSS_M
Monterry girl bylam pol roku temu u dermatologo i tez wypisał mi aknemycin.. i mialam ten sam problem co Ty czyli suchą buźkę, a to jest duży defekt, ponieważ jak masz sucha skórke zaczyna sie zwiekszanie łoju i sebum czyli trądzik robi "come back" u mnie tak było. Mam nadzieje ze Cie to ominie =]

Gość DERMAKNEL
polecam masc dermaknel ok 7zl za 20g jest bardzo wydajna mi pomogla smaruje sie nia na noc do tego witamina PP,witamina A i cynk,naprawde warto