Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arisu

Miłość platoniczna

Polecane posty

Gość arisu

Widuje chlopaka ktory strasznie mi sie podoba, mam w brzuszku motylki :) mysle o nim caly czas, nie znam go ale nie moge spac, jesc i marze... Idealizuje go w mojej glowie to jest niesamowite uczucie ale i tak chcialabym go poznac, lecz mimo tego calego uczucia nie mam dosc odwagi... no i sposobu... :) moze ktos z was mial by dla mnie jakas rade... :) bylo by bardzo milo....

ale fajnie, chcialabym byc znowu mloda...choc myslalam ze w erze komputerow i sms-ow problemy w nawiazaniu kontaktu sa juz duzo mniejsze...zrob jakis wywiad, zeby zdobyc jego dane \"techniczne\"...i do akcji dziewczyno!

Gość arisu
ja juz niestety nastolatka od dawna nie jestem ... ale druga mlodosc chyba faktycznie przezywam :) poprostu dawno tak nie czulam i to mnmie tez troszeczke krepuje i zawstydza... ale on jest niesamowity :)

hej, nie ma sie czego wstydzic, wszystko co przezyjesz jest twoje...i zawsze bedzie, ale czasem trzeba troche odwagi

Gość arisu
niepotrafie mu tego powiedziec bo ja go nawet nie znam... spotykam go w pubie i jak jest blisko to zaczyna bolec mnie brzuch :) wiec marze i marze...

Gość smutna sprawa
ja mam podobna sytuacje i nie wiem co zrobic... a tak bardzo chcialabym go poznac... :(

Gość 1318
ale w pubie to chyba łatwiej zagadać, niz gdybyś widywała go tylko na ulicy.... Mnie się podoba właśnie chłopak, którego widuję tylko na ulicy czy jakimś większym sklepie;)

Gość czy to milosc
ja mysle ze trzeba miec naprawde duzo odwagi, aby podejsc i porozmawiac... ja niestety jej nie mam :(

Gość a kto to God
usuwam bezinwazyjnie motyle i inne owady z brzucha, moj nr to: 088 326 786

Gość arisu
ale ja je lubie i chcialabym aby lataly sobie tam ale przy blizszym poznaniu z nieznajomym

Gość a kto to dupersztajn
w takim razie nie narzucam sie z uslugami, pomagam tylko w sytuacjach, ktore powoduja dyskomfort, pozdrawiam

Gość arisu
popuszczam kleksy w baty .

Gość mam tak samo
Arisu-tez widuje jednego chłopaka i aż mnie ścina jak np.obok mnie przejdzie;) jest z mojej uczelni. ale jestem taka, że sama, pierwsza W ZYCIU nie podejde, jestem raczej niesmiala w tych soprawach :(:( ale tak bym chciala....

Gość do mam tak samo
no to odwagi dziewczyno!;)

Gość Erika Lule
Miłość platoniczna? Smiech! To nie jest miłość! Rozumiem pojęcia, że ktoś się podoba lub kręci cię, ale nie rozumiem tego śmiesznego pojęcia, które już w samej nazwie ma nieścisłość. Platoniczna? czyli jaka? nierzeczywista, nniedotykalna, z daleka, nieprawdziwa....więc czy taka może być miłość? oj chyba nie. Więc tyle o miłości. Ajeśli tak ci się podoba, to co? znasz go? spróbuj go poznać, pogadać. Cóż można radzić.

Gość lallala
jak dla mnie najlepszym sposobem zeby pogadac jest traktowanie danej osoby po kumpelsku-tylko jak to zrobic gdy ktos nam sie podoba? spróbuj poszukac u niego wad, ja jak juz takie znajde, moge sie łatwie komunikowac:) a ostatnio jak sie wkurzyłam na faceta, który mi sie podoba(miałam powód) to jestem w takim stanie, ze mogłabym mu wiele rzeczy powiedziec, niekoniecznie miłych:P

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwww
Kocham faceta od lat 3.Patrzymy sobie w oczy-tak namiętnie,on obserwuje mnie gdy wydaje mi się że ja tego nie widzę.Nie robi żadnego kroku.Pewnie dlatego że zna faceta z którym jestem.Nie widziałam Go od wielu tygodni.Tęsknię.Nie wiem dlaczego ale też boję się zrobić pierwszy krok.Wstydzę się. Każdy dzień zaczyna się myślą o Nim i tak samo się kończy. I czekam...na jego gest,uśmiech,słowo,prpozycję. To jedyny facet,który tak mnie przyciąga i fascynuje. Na początku myślałam,że to tylko zauroczenie, ale czy zauroczenie może trwać ponad 3 lata? Czekam ......

Gość Zennona
Hej dziewczyny....Fajnie ze kogoś kochacie choćby platonicznie.Historia wwwwwww jest ciekawa.Dalej dziewczyno-kobieto bierz się za niego....Do ataku.

Gość kopciuszek1967 R
kochajcie....miłość przyciąga miłość

Gość Renata Michalska
a ile masz lat arisu? Ja 37 i też kocham platonicznie.Ale to fajne jest.

W niespełnionej miłości najwspanialsze jest to, że tylko ona nigdy nie wygasa :-D

Gość Renata Michalska
Swięte słowa!!!

Gość Renata Michalska
a co myślicie o historii arisu i wwwwwww?

Gość Zennona
CISZA TRWA.....Renato nikt tego chyba nie czyta.

Gość Leokadia Z.
Ja własnie przeczytałam.Arisu ma mały problem musi zagadać do faceta albo napisać list lub sms.Może uruchomić wspólnych znajomych zaaranżować jakąś sytację to pewnie pomoże. wwwww to inna historia.3 lata...długo.Nie mam pojęcia co doradzić.

Gość Tomaszek.........
a ja nigdy nie kochałem platonicznie więc co bedę wam radził

Gość ooooooooooooooooooooooo
nie ma rady na miłość kochaj i czekaj kochaj i cierp

Gość tez nie wiem
co doradzic