Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdulkaaaa

powiem wam jakie sa zalety luznego zwiazku

Polecane posty

Gość magdulkaaaa

otoz takie, ze nie zyjemy nadzieja. Wiemy co jest grane i nie nastawiamy sie na niewiadomo co. Moja kolezanka wlasnie w takim zwiazku zyla i skonczylo sie slubem:) czasami lepiej zyc w luznym zwiazku niz stalym. Moj facet 3 lata prawil mi komplemety, ze mnie kocha, bedziemy razem do konca zycia i co??? okazal sie hu... teraz jestem w luznym zwiazku i jest o sto razy lepiej!!!!!

Gość czyli luźny związek
polega na tym żeby nie mówić że się kocha i nie prawić sobie komplementów?

Gość ale bezsens.......
chyba do konca tak nie jest w luznym zwiazku zawsze po czasie jest jakies tam klocie zazdrosci itd.to jednak jakies przywiazanie.. dla mnie albo z kims jestes albo nie,po co cos pomiedzy?:odziecinada ale jak ktos lubi sie puszczac to luzne zwiazki sa jak ulał no nie?

Gość magdulkaaaaa
luzny zwiazek polega na tym, ze wiesz na czym stoisz a nie slyszysz ze jestes dla kogos calym swiatem a potem kopa w du.... i papa. Nie slyszysz falszywego: kocham Cie i nie mamisz sie nadzieja.

wiesz na czym stoisz... czyli na czym stoisz? piszesz caly czas, czego NIE robicie, NIE mowicie, wiec co robicie...? na czym polega taki zwiazek? bo jedyne co mi przychodzi do glowy po okrojeniu tego co napisalas, to tylko seks... i jakos nic wiecej... jest cos wiecej?

luzny związek polega na tym, że dzisiaj jesteś Ty a jutro ktoś inny a pojutrze może znów TyMylisz pojęcia.To, że się w związku nie mjówi \"kocham\" nie znaczy, że jest on \"kuźny\".Jak sama nazwa wskazuje - luźmy związek to związek BEZ ZOBOWIĄZAŃ.

Gość pspsppsspssssOle
luźny zwiazek-NIGDY nie wiesz na czym stoisz!!!!dzisiaj on jutro grzyb ble.. i tak samo mozesz dostac kopa w dupe ;)

Gość luźny związek..
dobre dla puszczalskich i ludzi którzy sami nie wiedzą czego chcą od życia-czekajacych na królewicza z bajki..:o

Gość czyli luźny związek
nie lepiej po prostu powiedzieć, że związki z obietnicami bez pokrycia i przerostem formy nad treścią są do bani?

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
luzny związek=sex za darmo,dawaj namiary :P

Gość weronika....................
hmm magda nie tłumacz sie :D dajesz dupy i chyba szukasz wytlumaczenia ;)

Gość magdulkaaaaa
rownie dobrze dawalam du... mojemu facetowi i mnie zostawil. czym to sie rozni? i tu dajesz i tu! tylko przynajmniej sie nie oszukujesz:)

Gość Piła
ba! malo tego luzny zwiazek to po prostu kur.... bo co innego dzis ten jutro tamten, jakby wszyscy mieli takie podejscie to swiat bylby jednym wielkim burdelem! sami siebie oszukujecie! bo czlowiek to nie maszyna ma uczucia! jak boli to znaczy ze jestes czlowiekiem i zyjesz a jak nie boli to znaczy ze nie zyjesz :-) jakie to proste

Gość o bosheee..
rownie dobrze dawalam du... mojemu facetowi i mnie zostawil. czym to sie rozni? i tu dajesz i tu! tylko przynajmniej sie nie oszukujesz czyli jestes zraniona i chamisz sie?czy co?skoro cie zostawil nie dziwie sie-tez bym z Toba nie wytrzymał-podejscie doz zycia masz super

Gość o bosheee..
a skąd wiesz,ze kogos nie oszukujesz????dla mnie jesteś tępa i kurwa-i to nawet darmowa kurwa,na pstryknięcie palcem powiedz o tym mamie bedzie dumna hahahah :D

Gość magdulkaaaaa
po prostu nie widze roznicy. jestes z kims, ktos pieknie ci prawi , uprawiasz z ta osoba seks jak w kazdym zwiazku a potem on idzie do innej. Czym to sie rozni?

Gość czyli luźny związek
a co wy się tak emocjonujecie? ale wytłumacz mi- jeśli możesz- na czym (prócz braku deklaracji) polega ten związek? spotykasz sie z innymi?

Gość magdulkaaaaa
a kto mowil ze jestem w luznym zwiazku i kogos oszukuje? to byla nasza wspolna decyzja. Jak na dzien dzisiejszy tylko z nim sie spotykam.

Gość o bosheee..
tym,ze musisz dorosnąć..:o skoro nie widzisz roznicy sypiania z kims kogo kochasz a jakims frajerem to chyba masz problem sama ze sobą

Gość Piła
o bosheeee!!!! Brawo gratuluje !!! zyjac w "luznym zwiazku" sami siebie oszukujecie albo innych oszukujecie jeden h....

Gość magdulkaaaaa
Spotykam sie z nim tylko ale rzadko, raz na tydzien.Nie tylko w jednym celu, lacza nas tez pasje i dlugie rozmowy:)

Gość paulinka26
na dzien dzisiejszy :o o kurwa :oco Ty masz dziewczyno w głowie bo ten chlopak chociaz darmowa panienke,a Ty opinie dziwki :o

Gość i juz wiecie
dlaczego faceci maja taka opinie o kobietach a nie inną ;) pasje-Ty wiesz co to w ogole jest?

Gość magdulkaaaaa
on mi mowi ze mnie kocha le nie wierze bo facet jak kocha spotyka sie z kobieta czesciej niz raz w tygodniu, dlatego jest to luzny zwiazek i tak mi odpowiada.

Gość Piła
"strach i zmeczenie blokuja umysl. zierz sie z nimi, a odwaga i ufnosc urosna w tobie"

Gość jak na moje
to Ty gdzies sie pogubilas w zyciu,nie wierzysz w milosc masz pecha ;) ja nie wierze w zwiazki"luźne"wspolczuje Ci podejscia do zycia ;)

Gość jak na moje
to Ty gdzies sie pogubilas w zyciu,nie wierzysz w milosc masz pecha ;) ja nie wierze w zwiazki"luźne"wspolczuje Ci podejscia do zycia ;)

Gość jak na moje

Gość Piła
"strach i zmeczenie blokuja umysl. zierz sie z nimi, a odwaga i ufnosc urosna w tobie"

Gość jak na moje
DLA MNIE JESTEŚ BRUDNA :orzygam... darmowa kurwa,fujjj jebie ogórami od ciebie