Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luizaa

TEN OKROPNY CELULLIT!!!

Polecane posty

Gość luizaa

Pomocy walcze z celulitem po tabletkach antykoncepcyjnych.Macie moze jakies sprawdzone metody albo kosmetyki??bede wdzieczna za rady!

Gość uuuuuuuup

ćwiczenia to podstawa!Ale jeśli nie jesteś do nich zbyt gorliwa,to proponuję robić masaż i używać dobrego kosmetyku antycellulitowego.Ja robię masaż od tygodnia,do tego wcieram serum z Eveline i już widzę,że moja skóra zrobiła sie bardziej gładka i zwarta:) Polecam!

Gość no wlasnie
tez wlazlam na forum, moim koszmarem jest celulit! ja proponuje basen bo ja zaczyna:) 2 razy w tyg i 2 razy siolownia:) mam nadzieje ze jakies rezulaty beda

Gość JJAAA
ja zaczełam rewgularnie robić peeling mam nadzieje ze cos pomoze

Gość polecam...
Moze nie moge sie pochwalic ze calkowicie zlikwidowalam, boto chyba niemozliwe, ale baaardzo polecam pilingi z body schopu. Ja milam ten truskawkowy i on ma wyciagc organicznego cukru i soli!!!, drobinki doskonale ścierają ''stary''naskórek a skora automatycznie sie nawilza i ujedrnia. Ja poczulam po kilku zastosowaniach napiecie na skorze ud, a dodatkowo moge pochwalic sie ze po zurzyciu calego opakowania nawet moja mama zauwarzyla kozystne zmiany. Problem jest ze te pilingi sa dostepbe tylko na allegro. Zainteresowanym podpowiem ze pod nazwa SCRUB. Polecam i pozdrawiam... Walka z celulitem czasam jest owocna..

Gość spróbuj....
ja uzywam zelu lipocell ziaji i jest super. ale spróbuj jakis tabletek....np C.L.A zwalcza celulit i wyszczupla.

Gość Cellulit334
Witam, cwicze od pół roku 3 razy w tygodni na siłowni, chce pozbyc sie cellulitu raz na zawsze na udach.Nie schodzi, mam diete Czy ktoś wie jak można się pozbyć tego dziadostwa, przeciez nie schudne do 40 kg, waże 50.Smaruje sie 2 razy dziennie i nic, moze to tabletki antykoncepycje jakie macie doswiadczenia?

Gość Mam radę
Mam 18 lat i mimo tego cellulit zagościł na pupie i udach około 4 lata temu :( Teraz zaczęłam naprawdę tym się przejmować bo wstydze się go trochę przed chłopakiem i na plaży choć jeszcze rok temu to nie sprawiało problemu :( Polecam masaż gąbką sizalową i takim masażerem z wypustakami gumowymi lub drewnianymi Można go robić na such lub na mokro . Ja radzę sizalem na mokro z użyciem pilingu lub jakiegoś żelu antycellulitowego. skóra po takim zabiegu jest mięciutka a regularne stosowanie już po tygodniu przynosi efekty. Oczywiście dodatkowo po masazu nalezy nasmarować newralgiczne miejsce balsamem czy serum na cellulit lub poprostu ujerdrniający. Pic dużo wody. Ja dodatkowo mam ten problem, że nie wolno mi cwiczyc na wfie w szkole dlatego nie ruszam się prawie wcale, tyle co do szkoły i z powrotem. Lubie basen i saunę. to tez pomaga. Mam nadzieję, że sie przydałam i chociaz tutaj jestem komuś potrzebna ;)

Gość rude to wredne
wiecie,ze wszystkie kremy i balsamy to o dupe roztrzaskać?? kiedy smarujemy sie jakims specyfikiem to on sie wchłania, prawda? tylko ze powinien zadziałac w skórze własciwej. a skóra własciwa znajduje się pod piata warstwą naskórka. to nierealne by kosmetyk sie przebił. nie jest po prostu w stanie. długo by tłumaczyć. .. w każdym razie, zeby tego dziadostwa jakim jest cellulit sie pozbyc trzeba działac od środka. pomoże woda i tabletki tak naprawde. masaż gąbką sizalową pomoże ale na krótko. pojawi się efekt ujędrnienia, moze poprawic sie cyrkulacja i komórki tłuszczowe trafią do obiegu i zostana spalone. poza tym kremy i balsamy na cellulit działaja nierównomiernie. to samo jest z kremami do twarzy. moga byc super specyfikami a i tak nie pomogą. najwazniejsze to nawilżanie od środka poprzez picie wody i własciwą dietę. i to niestety jest klucz do urody....