Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dobre pytanie

talia osy - jak to zorbic??

Polecane posty

Gość moze cos
cwicz brzuszek http://kulturystyka.com.pl/a/26216 na wieczor staraj sie jesc cos plynnego zupki jogurt maslanki soki nat woda do pludnia jadaj duzo produktow mlecznych jogurty maslanki poprawiaja przemiane materii i splaszczaja brzuszek no nie wiem tyle .. jak masz ochote to skorzystaj pozdrawiam

Gość ola29
Jesli brzuszek masz ok to nie pozostaje nic innego jak operacja plastyczna albo gorset ;)

Gość N.O.D.I. 19
ja mam taką talie :) ale to juz po prostu tak mam od urodzenia. Po mamusi :)

ja też tak mam , ale mimo wszystko ćwiczę codziennie wieczorem i robię ok.60-100 brzuszków , poza tym słyszałam , że jeśli ktoś chce mieć taką talię powinien ćwiczyć tak jak hula hop , z tego co wiem to nie powinno się ćwiczyć zaraz po jedzieniu i nie powinno się jeść po godzinie 19 , mi jak narazie udaje się ćwiczyć , ale gorzej jest z tym ograniczaniem pożywienia po 19 ;) ale dzięki tym ćwiczeniom mam płaski brzuszek a wcięcie mam również jak moja poprzedniczka od urodzenia , ale dbam żeby tak dalej było poprzez ćwiczenia :) pozdrawiam

ja też tak mam , ale mimo wszystko ćwiczę codziennie wieczorem i robię ok.60-100 brzuszków , poza tym słyszałam , że jeśli ktoś chce mieć taką talię powinien ćwiczyć tak jak hula hop , z tego co wiem to nie powinno się ćwiczyć zaraz po jedzieniu i nie powinno się jeść po godzinie 19 , mi jak narazie udaje się ćwiczyć , ale gorzej jest z tym ograniczaniem pożywienia po 19 ;) ale dzięki tym ćwiczeniom mam płaski brzuszek a wcięcie mam również jak moja poprzedniczka od urodzenia , ale dbam żeby tak dalej było poprzez ćwiczenia :) pozdrawiam

Gość jaaaaa
a ja mam straszne boczki!! Nie znosze ich!!!! Moze macie jakies cwiczenia bo brzuszki nic nie dają

Gość N.O.D.I. 19
wszyscy chwalą tą szóstke weidera