Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka_77

jak uratowac małżeństwo

Polecane posty

Gość malutka_77

Moi kochani potrzebuje pomocy!!Mąż flirtuje z kobietami przez neta !wysyła im swoje fotki a one jemu!ja nie jestem az tak tolerancyjna i denerwuje mnie to , gdyz mnie zaniedbuje!!im pisze jakie sa sliczne a u mnie nawet nie zauwazył kiedy obcięłam długie włosy na krótko.Próbowalam wzbudzic w nim zazdrośc ale to nie działa.Nie wiem co robic!!!

Gość czarcik
wyslij mu swoje fotki!moze zauwazy zmiane!

Najpierw go olewaj, wiem ze to trudne ale tak musisz zrobic, ajlepiej tez nic nie rózb w domu wtedy Cię zauważy jak się potknie o swoje skarpety i wtedy zacznie Cię szukać po domu. To trudne ale tak trzeba. Jak chcesz moge do Ciebie pisac 1000 smsów z netu o jakis dziwnych sprawkch pomysli ze t jakiś facet i oge nawet do Ciebei dzwonić i będziesz udawała ze to jakis kjumpel... a jak usłyszy że to kobieta .... to moze zgłypieje do końca hihihih ;))) W każdym razie robi głupio. Muszisz mu jakoś o tym powiedzieć, ze robi żle i co on sobie wyobraża daje obcym babą komóre i foty ?? Pytałąś go o to czemu tak robi ??

O własnei wyślij mu fotki !!!!!!!!!!!!!!!! HAHA i napisz meila że chciałabys go blizej poznać. Chciałabys mu ugoować obiad, wyprać gacie i zrobić dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość malutka_77
tak pytałam!wiesz odpowiedział że go kontroluje!Ze inne kobiety tego nie robia i on chce miec swoją prywatność!najgorsze jest to, że on uwaza że to nic złego i jak skrzywdzony chłopczyk sie obraza

Gość malutka_77
a to dobry pomysł!pisze laskom,ze ma zonę zazdrośnice!a one mu na to, ze niech się ukrywa.

Jakie te chłopy sa głupie... no słów nie mam... No to olej to na jakiś czas... moge mu wysłąc meil z fotkami jakto nc złego mówie sie z nim, a wtedy tytam pojedziesz z 2 penerami z bajzbolami, napieprzą mu to mu sie odechce...

POLUKEROWANA -> strasznie fajna jesteś, pozdro malutka77 -> wiesz, że najlepsza obroną jest atak, to dlatego Twój mąż jest taki oburzony i twierdzi, że go kontrolujesz, co za drań... rzeczywiście pomysł z wzbudzeniem u niego zazdrości jest dobry, może poczuje na własnej skórze co traci!!

Jutro napiszę pa idę spac, moze będe miała proroczy sen na twj temat albo jutro po obudzeniu wizję... OBY bo bardzo bym Ci chciała pomóc.... D*O*B*R*A*N*O*C

Gość malutka_77
ok!dam ci jego maila i gg.marioo27@wp.pl a nr gg9559975

Gość malutka_77
juz kazał mi wychodzic z domu wieczorem i wczoraj wyszłam na 10 godz a dzis tez i juz sie nie odzywa

Gość _ _ _ iha
ja bym zrobila tak: zaloz sobie takiego meila zeby sie niedomyslil ze to mozesz być Ty napisz ze rozmawialiscie jakis czas temu itd ..nie wysylaj zadnych fotek ..po prostu pisz meila ze chcialabys by poswiecil dla Ciebie troche czasu, spotkal sie z Toba itd jesli powie ze ma zone to cos wymysl ..napisz ze to tylko spotkanie po czym spotkajcie sie :) heh a reszta juz zalezec bedzie od Ciebie :)

Gość malutka_77

Gość malutka_77
to dobry pomysł!!!!!!!!!!!

Gość _ _ _ iha
a zeby wzbudzic zazdrosc popros zeby ktos Ci wysylal smski ;] gdy bedziesz odbierala przy Nim usmiechaj sie tak jakbys czytala cos milego a gdy zapyta co to za sms to tym razem Ty mu odpowiedz ze chcesz miec "swoja prywatnosc" tak jak On Ci powiedzial i juz !! :)

Gość malutka_77
on pisze ciagle na gg.dziewczyny macie super pomysły!!!

Gość kocicamruczyca
cham kurza twarz...wiesz to jest tak, że chlop szuka na biku, zeby zostac z żoną, więc jesli te panie na cos liczą to sie moga przeliczyć ile lat jestescie malzenstwem i sie znacie?

Gość malutka_77
juz dzis dzwoniła do mnie kolezanka i spytał kto dzwonił a ja powiedziałam mu ze jezeli ja nie moge spytac kto dzwoni do niego to ja też mam swoja prywatnośc i niech mnie nie pyta

Gość malutka_77
3 lata małżeństwem a znamy sie 10

Gość malutka_77
To co mi pozostaje ROZWÓD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość napalonanamaxa
powinniscie miec dawno dziecko a nie tak sie wozić

Gość _ _ _ iha
co jeszcze mozesz zrobic wieczorem przed pojsciem spac zrob sie na bostwo .. sexy koszulka nocna, balsamy ,kremiki itd ..musisz wygladac extra .. On zapewne bedzie chcial Cie skonsumowac a Ty mozesz być przeciez asertywna i powiedziec - 'Nie Kotku , nie dzis' z usmiechem na buzce :) i co Ty na to?:)

Gość malutka_77
a dziecko juz mamy ma 3 latka.a tak zrobiłam kilka razy to uprawia cybersex

Gość malutka_77
a jak sie budze od klikania na klawiaturze to karze mi isc do dziecka spac a mu głowy nie zawracac

Gość _ _ _ iha
wiesz.. jakis tam 'cybersex' to nie to samo ..no ale ..widac niektorym wystarczy ..bo po co sie starac a swoja droga to niepotrafie zrozumiec tego, ze facet majac zone woli siedziec przy kompie i gadac z jakimis panienkami ehhh :/

Dziewczyny, qrcze słów mi brak... Fajne jesteście :D ;). Popros kumpla niech ci powysyła smski z bramki z podpisem Pablo albo jakims równie artystycznym lub nie nachalnym pseudonimem artystycznym... Poczytasz trochę sprośności pośmiejesz się itd, a na końcu przez "przypadek" zostawisz lubego sam na sam z komórką :D... Widzisz, rzecz nie w tym kto flirtuje, a kto nie, a w tym kto ma większe powodzenie... Zorganizuj show z wychodzeniami z facetami dzwoniacymi na domowy, jak zobaczy ze ci "idzie lepiej" niż jemu przejdzie do defensywy i będzie cie tak pilnował że nie będzie miał czasu na flirty :D ;)

Gość malutka_77
tak juz robię ale nikt nie chce sie mieszac w smski prosiłsam ludzi ale oni powiedzieli że nie chca sie wtracać

Gość _ _ _ iha
malutka to podaj numer tel..albo najpierw meila to pomoge :)

Gość malutka_77
maila mojego?