Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaaaaaa

sex z zodiakalnym skorpionem

Polecane posty

\"czy kobieta powinna wzbudzać w Was zazdrość? \" Tak, lekko bardzo lekko bo to motywuje do działania ale jak przesadzi to moze to zadziałać totalnie w drugą stronę. Skorpion.. PS. Wiem że istnieje cos takiego jaz zszedłeś ;)

Gość buahahahahahahah
to dobrze ze wiesz

Gość bliźniaczek
czerwiec.......... piwko z malinką

nie czytalam calego topiku, wiec nie bardzo jestem w temacie. ale potwierdzam, ze skorpiony sa wymagajace - przynajmniej moj nie lubi monotonii ani stagnacji lubi byc przytulany, glaskany etc i zazwyczaj wie, jak sprawic mi przyjemnosc - nie tylko w lozku

Gość bliźniaczek
ananasy warunkują smak nektaru miłości ,przez to można poczuć słodycz w miłości francuskiej

nie wiem, czy skorpiony najlepiej sie do tego nadaja, trzeba by przetestowac takze wszystkie pozostale znaki :)

Pucio, czaseem trudno uwierzyc, ze jestes facetem... Ja tez uwielbiam siedziec nad morzem - juz sie nie moge doczekac wyjazdu.:(

nie chce generalizowac, ale moj... ze sportu spania do poludnia przebywania w ladnych miejscach wylegiwania sie nad morzem bycia ze mna duzo by wymieniac... - skorpiony chyba po prostu potrafia cieszyc sie zyciem

Z czego skorpiony czerpią przyjemność....... hmmmm :) Z SEXU!!!, ze sportu,z rywalizacji, ze spotkań z innymi ludzmi... pewnie z tego samego co inni. Skorpion

Gość bliźniaczek
nie

Gość bliźniaczek
ale z zarostem skorpiona tak

Gość bliźniaczek
perfumy - wyraziste np. chanel,boss

ja lubie facetow bez zarostu Malysz to zaprzeczenie meskosci, a ten jego wasik - bleeeeee mam nadzieje, ze juz sie konczy, bo patrzec na niego nie moge, a wszedzie go pełno perfumy dla mojego skorpionka - kiedys tylko Dark Blue Bossa, ale teraz rozne, to troche zalezy od pory roku

Wiem, że to nie jest na temat ale muszę to napisać! Greg -fantastycznie piszesz mmmm masz fajny styl. Ciekawie, precyzyjnie, nie filozofujesz, kulturalnie, konkretnie, a jednak na dystans....tak po męsku i do tego chyba stoisz mocno nogami na ziemi.... noooo fajnie :) Tak czuję, .że pewnie zaraz ktoś mnie za to zniszczy :(

To może kilka słów od Stelli... do Pucia: ..... nie musiałam nawet za bardzo wnikliwie czytać twojego `czereśniowego opisu` żeby odnaleźć w nim akcenty moich własnych myśli ;) ... egzamin z nlp zaliczony! ;) Zastanawiam się tylko jaki jest tego cel.... zamiłowanie do inteligentnych gierek lingwistycznych czy... jest on blizej nieokreślony albo wręcz.... poufny... ? Hmmm :) Tak czy tak... widzę to i odczytuję... ! Punkt za wnikliwość na plus ale punkt na minus za miód....... kolejna cecha odróżniająca Lwa od Skorpiona. Ale nie bierz sobie do serca mojego zdania w żadnym razie, niektórym kobietom to może bardzo zaimponować! :) ps. Pucio to bardzo miękkie imię jak na Lwa... nawet jak na nick zmylający ;) Pozdrowienia!

Greg_ .... \"jestem skorpionem i z założenia jestem cięzkim (ale smacznym) orzechem...\" - - O smaku może coś powiedzieć kobieta ;) \"nie chodzi o idealność związku tylko o jego intensywność!!!...\" Tak sądziłam.... Intensywność to pierwsza z cech rasowego Skorpiona (zaraz po Sexualności oczywiście!) ;) Tylko ze ta Intensywność jest pewnego rodzaju Idealnością właśnie, dla Ciebie szczególnie... Tak mi przynajmniej podpowiada intuicja. Czyż nie ?? Co do penetrowania Natury Skorpiona..... ;) głębiej i głębiej.... Było kilka ciekawych pytań na temat `natury łowcy`...... na które sprytnie nie odpowiedziałeś... Hmmm... Brak odpowiedzi też jest jakąś odpowiedzią wprawdzie, ale.... ;) wiem, wiem, to jest temat raczej męsko-męski a tu kobiety próbują rozszyfrować Skorpiona na forum i wniknąć w męskie ego co na pewno nie jest super wygodne ;) To może zapytam po cichu... jak to jest Greg_ z tą Naturą.... ? Czego może być pewna kobieta będąc ze Skorpionem?? Życie w pobliżu wulkanu jest wprawdzie ekscytujące ale też baaardzo ryzykowne........... ;) ps. Wycofuję pytanie o Menu... albo inteligentnie wybrnąłeś z tematu albo nie zrozumiałeś mojej intencji ;) Obie opcje są możliwe. 🌼

Pucio: Uzywam Givenchy Blue Label Tka: Dziekuje za \"posłodzenie\" ;) Stello perełko :) Masz racje, intensywność to jest pewnego rodzaju idealność dla mnie.... jak sie nie dzieje to nie istnieje, tak w skrócie mozna ująć. Jeżeli związek bedzie totalnie nudny to tak jak to zostało wczesniej zarysowane zacznę szukać substytutów, zajec, szalenst, przyjaciół, zacznę się odsuwać jak juz raz to zrobiłem. Może nie jest A teraz odpowiem ci na pytanie czego moze byc pewna kobieta będąc ze skorpionem (przynajmniej napisze to co mi sie wydaje). No wiec jeżeli spełniłabyś moje oczekiwania to tak jak dla przyjaciół byłbym bezinteresowny, dałbym z siebie bardzo wiele. Możesz być pewna ze czułabyś sie wyjątkową kobieta. Ja jeżeli jestem z kobietą to ja czuje sie baaardzo dumny z tego ze z nią jestem (no bo w koncu to kobieta z ktorą jestem i sam ten fakt swiadczy ze jest wspaniała bo przeciez z inna bym nie był ;) ), z mojej dumy winika postawa która chyba powoduje ze kobieta czuje sie jak na piedestale :) Ale ale jedno jest pewne czekałby cie także sex..... duzo sexu :) bo przeciez miło cos porobic razem ;) być blisko, intensywnie w róznych dzikich szalonych, zakazanych miejscach.... Jak kocham to bardzo mocno i prawda jest taka że przezywam to wewnętrznie bo dość mocno się przywiązuje... wiec jakakolwiek zdrada konczy ten pięny epizod i stawia mi nowy cel w życiu ( A jeszcze jedno nie wiem jak inne skorpiony ale ja mam pewną ceche, jeżeli czegos chce, naprawde chce cos zrobic i staje sie to moim celem a CEL UŚWIĘCA ŚRODKI wszelakie)... nowy cel w życiu, Zemste... najpierw naprawie relacje... ogrzeje... przutule aby potem ciężko zranic... Wiec nie ma tu nic pomiedzy albo miłość albo nienawiść ewnetualnie ignorancja totalna. Jeżeli byłabyś ze mna ale nie spełniała moich oczekiwan..... hmmm związek się rozpadnie bo nie lubie życ w dyskomforcie... To jest bardzo duzy skrót myślowy bo musze odpocząc pare minut po pracy ;) Jak cos to pytaj dalej.... PS. No wiec o co chodzi z tym menu? Zapytaj wprost to odpowiem. Skorpion

Gość pssppssss
a ci znowu wala smęęęęęęęęęty :o ale skorpiony to nuciarze :o dwa brzydale siedza przed kompem i walą debilne teksty :o uciekam bo wieje tu nudąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą

Takkkk..... \"Jeżeli związek bedzie totalnie nudny to tak jak to zostało wczesniej zarysowane zacznę szukać substytutów, zajec, szalenst, przyjaciół, zacznę się odsuwać jak juz raz to zrobiłem...\" Ciekawe jest jeszcze w którym miejscu ty masz zarysowane te granice Intensywności Greg_ ... bo wiesz, życie musi mieć smak! :) ale równowaga też się przydaje czasem ;) A ponadto, każdy związek jest inny... buduje inną jakość pomiędzy dwojgiem ludzi i inne wartości i intymność się razem tworzy :) nie porównuj wszystkiego do tego co już znasz... świat jeszcze nie raz zaskoczy cię swoim pięknem.... ! Na pytanie o mężczyznę-łowcę nie otrzymałam odpowiedzi nadal, a przynajmniej nie wprost.... ... ;) Intrygujesz Skorpionie.... 🌼 ps. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3177971 ... ;)

Nie ma jakiejs granicy intensywności ale ale tez moze pominęłaś ten wątek w którym napisałem ze normalność i stabilność tez jest pewnego rodzaju szalenstwem, poprostu musi byc wszystkiego po trochu bo zycie stanie sie nudne. I tu dochodzimy do tematu łowcy, nie wiem jak robią inni ale powiem ze wlasnie w związku potrzeba elementu delikatnej zazdrosci bo inaczej facet spocznie na laurach, stwierdzi ze zdobył i sie znudzi... moze to tak chyba działac ale nie jestem pewien, moje związki nie trwały 3 miesiace tylko dłużej i bynajmniej zazdrosny troche to byłem zawsze (bo mam to w genach ;) ) wiec ciezko mi powiedziec operujac na własnym doswiadczeniu. Skorpion

Gość Best29
Do Grega:To ja pytałam o faceta-łowcę! :) może powiem teraz jak zrozumiałam twoją odpowiedź ok??? Kobieta ma być zawsze dla ciebie wyzwaniem chociaż będzie już zdobyta (co jest paradoksem samo w sobie, bo coś raz zdobyte jest nasze i nie trzeba tego zdobywać od nowa!!chyba ze ja to jakoś opatrznie rozumiem??!), ma się koncentrować na tym jak sprawiać aluzję tajemniczości wokół siebie choć wszystkie tajemnice w związku po latach będą już odkryte... itd. Bo jak tego zabraknie to ci się znudzi?? Czy o to ci chodziło w twojej wypowiedzi??? To jest jak baśń tak jest na początlku kiedy ludzie się poznają i odkrywają i fascynacja jest b.wysoka a potem kiedy rodzą się dzieci, buduje się dom, itd... to pojawiają się nowe radości i ważności w życiu i co.. kobieta skorpiona ma nie skupiać sie wówczas na tym żeby być dobrą opiekuńczą matką tylko ma swoje wysiłki i energię kierować w kierunku oczekującefgo wiecznych uniesień skorpiona?????? Bo jego mogą codzienne życiowe sprawy znużyć... ? I gdzie tu zaufanie, oparcie w takim facecie?? Sorry że tak drążę ten temat ale poznałam właśnie pewnego interesującego faceta jakiś czas temu, nie mam pewnośći czy jest skorpionem, jest z końca listopada... ale wolałabym wiedzieć coś więcej o tej naturze zanim się nim bardzej zainteresuję ;) a trochę prawdy w tych zoodiakach zawsze jest...

Best29: \"....energię kierować w kierunku oczekującefgo wiecznych uniesień skorpiona\" to nie tak.... poprostu nie moze stac sie \"kurą\" domową, poza tym jeszcze jedno, ludzie kazdego dnia sie zmieniaja i jezeli \"zyją\" to kazdy dzien jest wyzwaniem.... napisze wiecej jutro bo teraz ide odpoczac... Skorpion

Gość rybka_25
greg-skorpiuon wszedzie slysze jakie to skorpione sa silne psychicznie itp. ale z tego co ty napisales wynika ze jest na odwrot, gdybys byl silny psychicznie nie musialbys mscic sie na kobiecie z ktora ci nie wyszlo z powodu jej zdrady, jestes strasznie wyrachowany, tym bardziej ze twoja zemsta nie jest czyms w afekcie tylko przemyslana i z premedytacja, wiec chyba masz jakis problem. to co piszesz o seksie jaki to jestes wspanialy itp to tez wynika z twojej slabosci, ty chcesz miec kontrole nad kobieta, chcesz dominowac,i seks wlasnie do tego ci sluzy, zeby zatrzymac ja przy sobie i najlepiej na wlasnych a nie wspolnych warunkach

Gość Moj s korpion byl
ciągle niezadowolny z tego co ma dlatego nie wiem o o co ty pytasz Best29. to jest taki typ któemu trudno jest dogodzić, zwasze chce mieć więcej............. takji byl przynajmniej ten z ktorym ja byłam przez krótki czas. Dobre wspomnienia ale widoków na przyszłość z nim nie miałam więc zerwaliśmy. Seks był jedną z tych rzeczy które wspominam najlepiej z tego związku,ale to tyle.. Pocieszeniem jest to że wyjątki się zdarzają od reguły zawsze, i tego ci życzę ! :) :)