Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaaaaaa

sex z zodiakalnym skorpionem

Polecane posty

Gość porządana
DO-Wadiskorpion...baranic nie lubisz..ok..to jak wytlumaczysz, ze przyciagam skorpionów?,,dzisiaj sie okazało, ze mój skorpion nie jest jedyny jaki mnie pragnie..jeszcze jest dwóch...o których wiem..seks jaki tutaj jest opisywany to pryszcz..w porównaniu z tym co ja mam

Gość ann ty sama durna jak pipa
.

Gość ryba i skorpion
Mężczyźni spod Skorpiona są samolubami, nie umieją współżyć w towarzystwie, nie maja przyjaciół. Są tak dumni z siebie, swoich osiągnięć, są tak zarozumiali, że aż nietolerancyjni w stosunku do osób mniej zaradnych. Ciągle udaje im się lawirowanie pomiędzy prawdą a plotką, dobrem i złem, kłamstwem i prawdą, ale z reguły są kłamcami. Są także skryci, zawzięci, gadatliwi i chętnie o drugich plotkujący. W związku małżeńskim są trudni, gdyż chcą być zawsze i wszędzie na najwyższym szczeblu. Panem domu jest mężczyzna spod Skorpiona. Rodzinie poświęcają wiele czasu, skłonni są oddać dzieciom wszystkie swoje siły i dorobek całego życia. Najlepsze i najtrafniejsze połączenie jest wtedy, gdy występuje zgodność charakterów. Dlatego związek osób spod znaku Skorpiona jest najlepszym wyjściem. A wiec Skorpion ze Skorpionem i z nikim innym. Porady dla urodzonych pod znakiem Skorpiona: Osoby spod znaku Skorpiona nie powinny sposobić się do rządzenia lub kierowania ludźmi - mają bowiem zbyt wiele wad, by mogli je opanować. Nie nadają się także na przywódców duchowych. Muszą natomiast wiele pracować nad sobą, by nie popaść w konflikt z otoczeniem. Powinni opanować swoją zawziętość, nie uzewnętrzniać swoich nerwów. Skorpiony więcej mają koło siebie wrogów niż przyjaciół, dlatego muszą postępować w życiu bardzo taktownie. Takie postępowanie ułatwi im także osiągnięcie dużych korzyści w handlu, do którego mają niezwykle predyspozycje. Nie powinni kierować się byle niepowodzeniem, bowiem ryzyko, które cech*je ich w życiu, w konsekwencji zawsze doprowadzi do pozytywnego rezultatu. Finałem niepowodzenia w przypadku Skorpiona jest sukces. Ma manię przesladowczą. Nic nie jest w stanie zmienić jego przekonania, że w licznych stałych niepowodzeniach życiowych Skorpiona winien jest zawsze ktoś inny a nie on sam. Ze strachu atakuje pierwszy i od tyłu. Z przyjemnością opluwa wszystkich dookoła. Po cichu dręczy zwierzęta i marzy o posadzie dozorcy w ZOO.

łó matko jakie bzdury. Mój mąż skorpion - uczuciowy, jak się angażuje to na maxa, w łóku lubi spontaniczność, zabawy igraszki i swawole...jednym słowem, wyobraźnię ma i fantazję też :-))) Pracowity, dąży do celów (nie p otrupach), czasami mało wrozumiały dla ludzi o gorszej pozycji.

Potrzebuje POMOCY!Muszę się uwolnić od skorpiona..Wcielony diabeł, dyktator nie oddają tego co mnie czeka...Najgorsze jest to, że podejmowane próby zniechęcenia go nic nie dają..Jeżeli nie będę grzeczna czeka mnie kara..nawet zdrada wątpię, że pomoże..Powiedział, że i tak nie odejdzie, a mnie spotka kara..Wszędzie zagrożenie kar..Żeby chociaz one były w miarę normalne..Mogłabym być uległa, ale nie jestem w stanie do wszystkiego sie zmusić.I to mój problem..Dlatego muszę odejść. Muszę przyznać, że po tej znajomości, skorpiony nawet nie będą miały szans na rozmowę..Jeżeli ujdę z życiem..

On twierdzi od samego początku, że jest typowym skorpionem...Ostatnio poznałam paru skorpionów i prawdę mówiąc nie ma większej różnicy w zachowaniach..Nawet z rozmowy tylko, podkreślam, te same preferencje seksualne..jednego skorpiona prosiłam wczoraj o wskazówki jak WAS zostawić i tez się przyczepił..Wieczorem po paru godz. znajomości od innego, jak się okazało skorpiona, słyszę, że jestem intrygująca...Nie umiem olać drugą osobę, ale czy w waszym przypadku hmm...sama nie wiem już..Jak mi się uda od was uwolnić to pytam na wstępie o znak..Nigdy więcej skorpiona. Na pewno na żywo.. Jestem w stanie zaspokoić Was w łózko.To jest największy problem..mój szeroki wachlarz umiejętności, upodobania, samodoskonalenie się ale są warunki.Wy myślicie, że wszystko wam się należy na juz..Wczoraj napisałam mu, że chce żeby zapomniał o mnie..napisał"OKI"...Poprzednim razem też tak napisał i zaatakował następnego dnia..Czy naprawdę udało mi się wg WAS..Nie wiem..wątpię w to co piszę..Spokój przed burzą?Mam być czujna cały czas? Jeśli tak to jak długo..

Gość me_linda
Ja niestety z 1 dekady i mam dość duże wymagania... ALE ŚWIETNIE SIĘ DOGADUJĘ Z RAKAMI, polecam ;]

Gość aliali11
Historia wydarzyła się w miejscu pracy.Flirtowaliśmy ma maksa podsycałam go w każdej chwili, on mnie też, słowem i gestem na przemian. wiedział że lubię sex ja wiedziałam że on też tego chce....i gdy już by mogło coś się wydarzyć nastąpiło nagłe rozdwojenie jaźni skorpiona. nie wiem co tak podziałało czy zmęczył się zdobywaniem mnie. Gdyby to ze mną zrobił zdziwił by się ma maksa, nieziemsko mnie pociągał i ja go też, niebo spalilibyśmy ogniem z piekła. nie wieżę że nic nie było z jego strony do mnie,,,,wiele razy czułam jego sterczącego penisa na moich pośladkach. śledził mnie , obserwował czy reaguje ma zaczepki innych mężczyzn. Kiedyś powiedział do mnie (pamiętaj, że zawsze będziesz moją A.....ą)Coś czuł do mnie? wystraszył się że może kochać inną NIE WIEM (a był żonaty), zaczął robić się słaby, przestał być perfekcjonistą, popełniał błędy w pracy zrobił się okropnie nieprzyjemny, złośliwy, zły, raz mnie do siebie przyciągał innym razem odpychał i źle traktował, poniżał, obrzucał wyzwiskami. Następnie znowu szukał szans (proszę A....a nie obrażaj się), potem kolejny odwet, cios. JA tak bardzo chciałam żeby było inaczej, powierzchownie zgrywałam twardą i niewzruszoną a w środku nigdy tak bardzo nie krwawiło mi serce jak wtedy. Nie mogłam się przełamać a mimo to bardzo chciałam. Dziś przyznaję że kochałam, kurcze kocham nadal, i nie daliśmy sobie szans ( a też mam męża). nie widziałam się z nim kilka miesięcy ale bardzo tęsknię. Nie będę inicjować przypadkowego spotkania. Tak dla informacji ja wodnik on skorpio..chyba najgorsze połączenie z możliwych.

Gość gość
ja wolę byki.

Gość gość
Lata za mną taki byczek z ameryki....wczoraj znów go widziałam .

Witam Was Kochani! Stella...Stella...Śmiem twierdzić, że bliżej Ci jesieni niżeli lata w astrologicznym świecie;-) Jeśli się mylę, wyprowadź mnie proszę z błędu;-) Co do przedstawicieli rasy wodnej...;-) Skorpionku...pełen ekspresji uczuć, magii płynącej z głębi Twego wnętrza co można dostrzec w twym świdrującym jakże tajemniczym spojrzeniu, jak głaz niewzruszony, jakże cierpliwy, kipiący wulkan Etna, o tak...nie prawdą, że nie lubiący mieć kontorli, dominacja to coś co pozwala utrzymywać się na fali, niedościgniony, walczący bo dziki,wielki indywidualista, wcielenie męskości powalającej jak piorun, prześmiewczy ale jakże rozkoszny, takk...ale brak Ci pokory ale to wynika z Twej męskiej natury, EGO drogi kolego;) Ot, spostrzeżenia pewnej ..."Ewy";) V.

Gość gość
Dla Skorpiona seks jest bardzo ważny i wyraża tak swoje uczucia. Jeśli go nie dostanie od razu, ale widzi, że partnerka też by chciała, będzie próbował raz jeszcze, czy odejdzie?

Gość gość
chcę mi się kupę ale nie mogę się wykasztanic. pomasujesz mi brzuszek?

Gość gość
To demony seksu!!!!!

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Bardzo zboczona 18stka zaprasza na sex telefon. Jestem Aneta, fotki znajdziesz tutaj: http://sex-rozmowy.pl/aneta_sex_telefon.html Uwielbiam sobie robic dobrze rozmawiajac z facetem na temat sexu.