Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaaaaaa

sex z zodiakalnym skorpionem

Polecane posty

Gość Best29
Pocieszające to nie jest co tu czytam, ale liczę na wyjątki od reguły.... !

Gość ja jestem lwem
byłam ze skorpionem kiedyś i już wiem napewno ze to nie jest meżczyzna dla mnie ..Chciał prowadzić zawsze i we wszystkim (!!) a ja nie znoszę jak mi ktos mówi co mam robić i jak... totalne nieporozumienie w każdej sferze,... żeby nie powiedziej ostrzej..

Gość ja jestem lwem
jeszcze dodam że ta osławiona niby seksualnosc skorpiona w tym przypadku nie sprawdziła się.. ! Znak tu chyba mało ma do rzeczy.

Do rybka_25: Rybcia ty chyba nie czytałaś całego forum... wroc na początek, CZYTAJ UWAŻNIE!!! co tam napisałem, czy jest tam cos o kontrolowaniu.... NIE jest cos o pewnej grze w ktorej ja przyjmuję rolę powiedzmy \"samca\" i zaufaj mi nie mówie tu o podporzadkowaniu, nie wiąze partnerki i każe jej robic dziwnych rzeczy... nic z tego, ona w tym uczestniczy i to bardzo a moze bardziej niż ja... poczytaj od początku i przemyśl. Jeszcze jedno nie piamiętam czy to gdzies napisałem ale ja nie jestem typem ktory dominuje nad kobietą, kobieta jest jak swiątynia: piękna, szlachetna, świeta i delikatna i trzeba o nią dbac i jej chronic a nie uzywac jak zabawki!!! A co do zdrady to nie jest kwestia słabości tylko wartości. Zdrada jest okropna i kazdy (nawet ja) w przypadku zdrady musi sie liczyc z konsekwencjami. Zemsta w afekcie to nie zemsta! Zemsta zawsze musi byc przemyslana i z premedytacją.... tu mozecie wieszac na mnie psy...... przyjaciół cenie jak nikogo, zrobie wszystko ale jak sie ode mnie odwróca plecami i zrobią cos przeciw mnie tak aby mnie zranic to wtedy nie nadstawie drugiego policzka aby dostac. Ale ok moze jestem słaby psychicznie niech ci bedzie, to ze mysle inaczej nie znaczy ze jestem słaby psychicznie, poza tym nie kreuj mnie na potwora bo nim nie jestem, ciezko stac sie moim wrogiem bo jestem cierpliwy ale jak to sie stanie to na zawsze.... Słaby psychicznie ;) Skorpion

Gość rybka_25
czytalam forum i wiem co pisales, jasne ze nie bylo tam nic o kontrolowaniu bo do tego bys sie nigdy nie przyznal, to ze napislama ze tak robisz to nie znaczy ze cie cytaju , raczej czytam miedzy wierszami :P . Jezeli wiernosc jest dla ciebie w zwiazku bardzo wazna (z tym akurat sie zgadzam) to po co sie mscic, nie lepiej poprostu skonczyc znajomosc.dla mnie zemsta mialaby sens tylko wtedy gdybym mimo wszystko chciala zostac z ta ososba ale moje zranionego ego nie radzi sobie z tym ze mnie ktos zdradzil wiec czuje ze musze zrobic to samo bo inaczej nie umiem sobie z tym poradzic. Jezeli jednak wiernosc jest dla mnie czyms peirwszorzednym to zdrada oznacza koniec, koniec definitywny a nie poczatek wymyslania jak zranic druga osobe. Mnie zdrada zabolalby tak bardzo ze nie umialabym byc z ta osoba, milabym sama do siebie obrzydzenie ze udaje milosc ktorej juz nie ma tylko po to zeby uspic czujnosc drugiej osoby i wbic jej noz w plecy gdy bedzie sie najmniej tego spodziewac.Bo nie oszukujmy sie ale ty wlasnie tak robisz, wiec nie mow 'nie rob ze mnie potwora" ja tego nie robie ty poprostu nim jestes :)

No dobra Rybcia niech ci będzie.... jestem potworem ;) A to co widzisz miedzy wierszami a\'propos mojego nieprzyznawania sie to akurat jest błedne. Ja naprawde nie mam zapędów do kontrolowania, dominowania, umniejszania, poniżania kobiet. Tu akurat jest zupełnie inaczej niz to widzisz. Co do zemsty to nie miałem jeszcze okazji wykonac tego w ten sposób dokładnie ale powiem moze inaczej, mowie to o zdradzie z premedytacją, z udawaniem ze sie mnie kocha, nie o przypadkowym numerku... oczywiscie to byłby koniec zwiazku ale z pewną lekcją na bye bye Strrrraszny Skorpion

Gość rybka_25
Zdrada z premedytacja?! Niezle musilabys dopiec kobiecie zeby sie takiej zdrady doczekac. No ale z twomi wspanialym charakterem to chyba wrecz niemozliwe :P A co do kontrolowania to dla mnie nie ma to nic wspolnego z umniejszaniem i ponizaniem kobiety. Jezeli ktos tylko udaje ze cie kocha to twoja zemsta go nie zaboli, wiec szkoda tylko twojego czasu.

Greg_... Ahhh jak ciebie łatwo sprowokować.... ! Obiecałeś że dziś odpoczniesz..... więc przytul się teraz czule do poduszeczki a jutro porozmawiamy... przy porannej kawie... ok? :) 🌼

Gość rybka_25
hej Stella nie martw sie, ja tylko na chwile sie tu zjawilam, jutro masz Grega na wylacznosc :P

Nie martwię się, spokojnie.... Zawsze możesz spróbować swoich sił ........ ;) Powiem nawet.... powodzenia! ;)

Gość rybka_25
dzieki, moze sie przyda ;)

Greg_ ... Skoro nie możesz spać... to ja cie tu zostawię w miłym choć walecznym towarzystwie ;) a szczegóły Menu.... opowiem ci na ucho...... przy okazji...... ;) IMYAAT.... 🌼

Gość Pucio a skąd ty wiesz
że kobieta lubi być tak prześwietlana wszerz i wzdłuż... taka Stella na przykład? Może obrałeś mylny kierunek podchodów ??? ;) _

a miałam tylko czytać witam wszystkich (stella, greg, pucio) jestem skorpionicą i mam świadomość że seks ze zodiakalnym skorpionem zostawia ślad na zawsze i nic juz nie jest takie samo pucio emporio armani to mój zapach- jeszcze poczytam to się zakocham hihihi

.......... kawa miała lekką jak mgiełka piankę........ i zniewalający mocny zapach...... Dotyk ust urzekał czułościa..... choć chciały spocząć w innym miejscu....... ;) Miłego dnia wszystkim życzę, 🌼

Gość Każdy skorpion to
erotoman..... !!! hihihihihi..! :) Bez obrazy Greg ale czy zaprzeczysz? ;)

Gość Pszczólka Mioduszka
Greg... Kobieta lubi sex...i lubi o nim nawet mówic..... ale zrobi to wtedy kiedy czuje komfort i bezpieczeństwo.... zadna kobieta nie chce byc uznana za ladacznice..... dlatego kobiety potrafia zmiesc jednym ruchem facetów którzy moze dobrze chca ale zaczynaja od sexu... na tym etapie w jakim jestes jesli kobieta na tym forum zacznie mówic o sexie z Toba to jestes wciagniety w kozi róg...a ona ma z Toba niezła zabawe.... Greg zaprezentuj sie z innej strony.....

Gość Dobrze powiedziane

Gość Best29
Ten moj kolega nie jest chyba skorpionem........... bo nie mówi o seksie a na pewno nie tak jak Greg..!!!! Ale z drugiej strony podobieństwa zodiakalne da się zauważyć :) !! Jak się na coś uprze to koniec...choćby się waliło to on prze do przodu...... więc może jednak to jets skorpion ?????

Gość Grandina317
Hej Best czemu go po prostu nie zapytasz ? :) ?!!

Gość Best29
masz racje!:) ja tylko próbowałam wcześniej sama to wywnioskować babskim nosem....... ;) ale skorpion jak czytam na tym forum jest bardziej skomplikowanym znakiem niz sądziłam i nie jest to takie proste określić czy on jest czy nie... ?? Chyb mam sporo obaw teraz i wolałabym żeby nie był............. chyba łatwiej sie kobiecie żyje ze strzelcem ??? :)

Gość Pytajnik...
Czy Stella zapomniała o Gregu....tak wiele wczoraj mu obiecała ? ja jestem taka ciekawa co dalej z nimi bedzie...wogóle jestem maniaczka romansów....:)

Gość puciowata....
A gdzie wogóle jest Pucio...uciekł a ja jestem jego wielbicielka i wszędzie za nim po tym forum biegam....:)

Gość Obserwatorka....
moze uciekł bo go Stella za ostro potraktowała....w sumie bardziej Pucio do niej by sie nadawał niz Greg...:)