Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aktoreczka

....CHCE BYC AKTORKA...

Polecane posty

Gość aktoreczka

moze tu na kafie jest jakis aktor/aktorka ktorzy juz maja za soba "trudne" poczatki? chcialabym wiedziec jak "wdrapywaliscie" sie na scene...

Gość Ford Eomer
Przez lozko...... A obciagasz z polykiem??? Jesli tak, to masz dobre szanse na zostanie aktorka....

Gość buuuhahahahahahaha
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość aktoreczka
ford eomer moze wszystko zalatwiasz przez lozko... ale mnie nie o to chodzi... :/

jacy obywatele, takie panstwo, wiec co sie dziwic, ze maja nas za tlum przyglupow (to oczywiscie do durnych wpisow). Aktoreczko, chciec to moc i tego sie trzymaj. A jesli masz jeszcze talent, to wypada mi zyczyc Ci tylko samych sukcesow :)

Gość odnawiam
odnewiam

Gość tecno
no wiesz masz szkoły teatralne, ja znam w warszawie, jest jeszcze w łodzi, Krakowie, i zapewne we Wrocławiu pewna nie jestem tyle wiem, o innych nie słyszałam. A ak ty sobie to wyobrazasz?

producent filmowy sie klania, to nie jest zart :) chciec nie zawsze znaczy moc ;) mam nadzieje, ze w twoim przypadku jest inaczej i jestes swiadoma slow. Jakie masz doswiadczenie, jestes aktorem emocjonalnym czy jak? Opisz mi siebie. Tylko bez wyglupow prosze, bo szansa moze przepasc.

jakbys mogla sie pospieszyc... tu nie ma czasu na sentymenty :) piszesz? nie? nie ma czasu.

Gość aktoreczka
ja bym chciala skonczyc gimnazjum(mam16 lat) a potem jakas szkola aktorska... a potem grac w twatrze dla ludzi nie zadne transmisje tv ....stac na scenie i cos przekazac ludziom... :)

ooo :O jeszcze dluga przed toba, najpierw skoncz gimnazjum, jeszcze ci sie moze piec razy zmienic co chcesz robic w zyciu. Szkoda, bo z mojej strony oferta byla powazna.

Gość wystaw dupe
hehehehehehehehehhe

Gość tak tak tak tak

Gość A ja jestem aktorką
i uważam ,że jest to świetny zawód ! nie dość ,że robie to co lubie to jeszzce mi za to płacą ! ale jak każdy zawód ma też swoje złę strony , musisz być zawsze miła uśmiechnięta nawet jak nie masz na to ochoty ! Ale ja chyba nie mogłabym robić nic innego , od dziecka o tym marzyłam i teraz moje marzenia sie spełniły :) jeśli chcesz być aktorką to uważma ,że powinnaś chodzić na castingi , pość na studia w tym właśnie kierunku , od siedzenia w domu i marzenia nic nie będzie musisz jak najwięcej " bywać " pchać sie wszędzie to przynosi rezultaty , musisz być twarda , pewna siebie i swojej wartości no i przedewszystkim musisz mieć samozaparcie i być uparta !!! powodzenia życze :)

Gość no cóż
to nie tak, żre ona może pójść na te studia, tam trzeba sie dostać, i jeszcze kwestia miejscowości z której pochodzisz, nawet po skonczonej szkole aktorskiej, nie musisz dostac etatu w teatrze, dostaje niewielu, i wtedy zostaja castingi, i dojazdy, na nie , jak mieszkasz w Warszawie lub blisko to ok, jak w Lodzi może być, ale jak nie i nie w pobliżu to trzeba dużo samozaparcia, aby tracic czas i pieniądze na dojazdy na castibngi, a do roli na takim castingu jest 100 i więcej aktorów. I kto powiedział, że aktor musi ciągle się uśmiechać, zadanie aktora polega na czekaniu.

Gość aktoreczka
nie jestem z polski... tym bardziej z warszawy dzieki :)

Gość aktor
ciezka praca :(

Gość kikikiki maupa
No cóż. W łóżku ONA zwykle jest aktorką, a ON jej jedynym widzem. To najprostsza droga do realizacji powołania.

Gość Pompon
Ale dzis moderator tnie ostro !

Gość nie kochaj

Gość JA tak sobie PYTAM
znalazłem taki temat co oni sądzicie

Gość jestem nieślubną córką Dody