Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu Rozłożony jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu Do 4 rano jeszcze 8h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 413 Napisano 5 godzin temu po co chcesz szafy malować? rozumiem ściany i futryny ale szafy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: po co chcesz szafy malować? rozumiem ściany i futryny ale szafy? Bo już zaczolem okleina drozsza o kilka stow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu Żeby wyglądaly drzwi jak z mebli ikea trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, kris888 napisał: po co chcesz szafy malować? rozumiem ściany i futryny ale szafy? Zamiast wymienić, woli malować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 413 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Zamiast wymienić, woli malować. Krótko - brak funduszy i trzeba ciąć wydatki, farba taniej wyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: Krótko - brak funduszy i trzeba ciąć wydatki, farba taniej wyjdzie. No tak. Wszystko po kosztach, ale tv 85 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Zamiast wymienić, woli malować. Zwariowales jakby wywalic deski szafe i ścianę to żeby to zrobić od podstaw przedpokoju by mi z 20tys krzykneli pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: No tak. Wszystko po kosztach, ale tv 85 No bo tv mogę pograć a co później będę robił z nowom szafom? Spojrzę i wathewer a będzie 20k mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 413 Napisano 5 godzin temu a dużo masz tych szaf? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, kris888 napisał: Krótko - brak funduszy i trzeba ciąć wydatki, farba taniej wyjdzie. Nie robilbym tego już lepiej zrezygnować z szaf wywalic deski ścianę ścianę kuchni też i wszystko cały kwadrat pociągnac panele te same i beton coś takiego To się robi z 40k pewnie z kibel nowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: a dużo masz tych szaf? 2,5m2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 413 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Nie robilbym tego już lepiej zrezygnować z szaf wywalic deski ścianę ścianę kuchni też i wszystko cały kwadrat pociągnac panele te same i beton coś takiego To się robi z 40k pewnie z kibel nowym całkowicie z szaf nie rezygnowałbym. jedną możesz zostawić - na ubrania i buty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, kris888 napisał: Krótko - brak funduszy i trzeba ciąć wydatki, farba taniej wyjdzie. No teraz farba Później jak oproznie kiedykolwiek szafy można przedpokoju pociągając karton gipsem na deski A potem już całkowicie remont mieszkania na beton jeśli tu będę Bo pod wynajem to się robi inaczej i na biało szaro... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: całkowicie z szaf nie rezygnowałbym. jedną możesz zostawić - na ubrania i buty. Ja się mieszcze w 1 komodzie z ciuchami reszta na wieszaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 413 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Ja się mieszcze w 1 komodzie z ciuchami reszta na wieszaku buty też w komodzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, kris888 napisał: Krótko - brak funduszy i trzeba ciąć wydatki, farba taniej wyjdzie. Szkoda mi kasy w sypialni było szkoda tysiaka na karton gipsy zostawiłem deski Przedpokoju strasznie by wyszło drogo bo te szafy som polaczone z pawlacz i ściana sypialni wszystko by trzeba było rozpirzyc zrobienie tego od podstaw a potem na wymiar szaf to mówię pewnie z 20kola Sam bym co najwyżej mógł zrobić ścianę i gipsy o ile by mi wniesli wszystkie materiały to gruby remont przedpokoju wychodzi z tego Malowanie więc lub okleina Jeszcze się zastanawiam czy nie wymienic farby na biały ale polysk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: buty też w komodzie? A chodzę cały rok w jednych to po prostu stawiam pod kurtkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, kris888 napisał: buty też w komodzie? Galowe też zwykłe mozesz som pudełka som takie worki np na galowe tak mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu Po prostu nie mam miejsca w komidze ale można kup sobie spód mleczny wkladke się nie ubrudzi szuflada w środku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 23 minuty temu, Malowany napisał: Zamiast wymienić, woli malować. Pusty praktycznie komandor od 4tys i to bylo dawno temu gdy pytałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 24 minuty temu, Malowany napisał: Zamiast wymienić, woli malować. I to tylko z zewnątrz drzwi 2,5m2 bo w środku szkoda mi kasy żeby byly ladne białe czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: I to tylko z zewnątrz drzwi 2,5m2 bo w środku szkoda mi kasy żeby byly ladne białe czy coś Rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 23 minuty temu, Malowany napisał: No tak. Wszystko po kosztach, ale tv 85 Za 4kola to ja całe mieszkanie dokoncze z 65 kompem biurkiem dywany zasłony kuchnia i malowanie klopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 5 godzin temu Idę się zaraz kąpać. Szkoda, że elcia nie wejdzie do wanny, mimio że w wodzie seks słaby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Rozumiem Gowwna i tak nie widać jedynie drzwi które zacznom wyglądać jakby ikea meble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Idę się zaraz kąpać. Szkoda, że elcia nie wejdzie do wanny, mimio że w wodzie seks słaby. Ja z wodą nie mogę dojść można mi obcisgac nieskończoność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Ja z wodą nie mogę dojść można mi obcisgac nieskończoność Za mokro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: 65 kompem Bo 60-65" wystarczy mi nawet fullhd albo jakaś wada do 500 zrobię 10x 50 będzie darmo A komp 150 komplet i3 pod 3 monitory resztę mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach