Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniczka

Jestem za chuda, boje się, że mnie zostawi facet/

Polecane posty

Gość paniczka

No własnie, przyjeżdza za 2 tyg, po 2 miesiącach niewidzenia się.Obiecałam mu, że postaram się przytyć, no ale w moim przypadku to nie takie proste:( żre jak zawodnik sumo, a waga stoi w miejscu, myślałam, że chociaż przez święta uda mi nabrać troche ciałka, i co ? 2 kg mniej..Juz przez to opychanie się na siłe, tylko obrzydzam sobie jedzenie. A tak bym chciała mu się podobać, ale on lubi takie grubsze, wrrrr... a ja cóż..160/42kg a najśmieszniejsze jest to, że on sam przez ten czas przytył 8 kilo :0

Gość jak sie kocha to cie zrozumie
moim marzeniem jest schudnac mam 1.68 cm wzrostu i 64 kg wagi, mi sie wydaje ze dobrym sposobem na przytycie jest nie opychanie sie a regeluarne spozywanie posiłków, ale wysokokalorycznych, jedz duzo batonów np. snikersów, pij cole, jasne pieczywp, duzo mięsa, nie wiem czy to pomoze ale jak sie chudnie to trezba mniejszac kalorie a przy przytyciu to pewnia na odwrót;) 3mam za ciebie kciuki, a jesli nie masz ochoty na jedzenie to po co sie opychac, pomysl ze jak beziesz babcia to nie bedziesz miala tyle tłuszczu, bedziesz zgrabna laską babcią;) moze powinnas skozystac z pomocy jakiegos lekarza ktory podpowie ci jak najzdrowiej przytyc;)

Gość paniczka
Dzięki za odpowiedz;) poprawiłaś mi humorek, byłam juz u lekarza porobiłam wszystkie badania, wyniki mam bardzo dobre, ponoć już genetycznie jestem skazana na wygląd suchego patyka;) Jak mój mężczyzna nie zakceptuje mojego wyglądu, to nigdy nie poczuje się dobrze we własnym ciele, zaczynam mieć niezłe kompleksy, a tak marzy mi się pupa, wypełniająca spodnie :D, chyba sobie uszyje pikowane majty na jego przyjazd :/

przytyć to nie znaczy obrosnąc w tłuszcz...lepiej zadbaj o rozrost mięsni, nie dość ze bedziesz chuda to jeszcze trzęsąca sie jak galareta...nie ma nic gorszego jak szkietet oblany tłuszczem...

Gość jak cie kocha to cie zrozumie
no "blond wamp" ma tez racje, ja nie jestem gruba kiedys bylam taka akurat teraz mam duzo miesni i one dodaja troche kilogramów ale za to nie masz tyle tłuszczu, moze zapisz sie na silownie , nie obzeraj sie tylko ejdz normalnie to tez moze byc dobry pomysł;) tylko z silownia nie mozna przesadzac, jak bys chciala z niej korzystac dowiedz sie konkretnie jak z niej korzystac zebyc nie obrosnac cale w miesnie, jak lubisz grac w koszykówke to mozesz sobie pograc, działa chyab na wszystkie partie miesni:) zycze ci powodzenia i popatrz na moj nick, jesli twoj chłopak naprawde cie kocha taka jaka jestes to cie nie zostawi:) a jak zostawi z tego powodu to znaczy ze jest niczego wart!

Gość paniczka
Tak, macie chyba racje z tą rozbudową mięśni, mogłam wcześniej o tym pomyśleć, wydawało mi się, że jak się ćwiczy to się zrzuca kalorie, ech nie znam sie na tym, nigdy mi moja chudosc az tak nie przeszkadzała(poza lataniem i szukaniem odpowiednich spodni)do teraz kiedy poznałam jego.A do spotkania zostało 2 tyg..ale co tam jak kocha to MUSI zrozumieć:)

Gość jak cie kocha to zrozumie
no wlasnie badz dobrej mysli, ja tez mam kompleksy odchudzam sie caly czas ale nie wychodzi mi to heh :P nik nie jest idealny;) lepiej miec grubą lub chuda kochająca dziewczyne niz extra piekną pusta laskę:) ja od nie dawno nastawiam sie pozytywnie do życia, mam prawie 17 lat, nie mam chlopaka ale wiele znajomych, przyjaciolke , ktorcyh lubie i dla nich bede taka jaka powinam byc, zachowując sie poprostu sobą ,bo wiem ze za to mnie w koncu lubią;)

Gość LiLy_aaaa
nie rozumiem czemu dajesz tak sobie włazić na głowe? Co to koncert życzeń? Jak by mi facet kazał przytyć bo lubi grubsze to bym go pogoniła!!!!! zA bardzo rozpuszczony ten twój facet, to jest twoje ciało i możesz sama chcieć przytyć czy np. schudnąć a nie że jakiś facet będzie rozkazywał :D ja bym go rzuciła i niech leci szuka grubej :P