Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloiw

JAKIE KOSMETYKI DO TWARZY SA NAJLEPSZE???????????????????

Polecane posty

Gość aloiw

Witam. Zaczne od tego, iz przez kilka ostatnich miesiecy uzywalam kosmetykow do twarzy firmy Pure Zone. Przez jakis czas wszystko bylo ok, ale ostatnio zauwazylam, iz z moja skora jest cos nie tak. Skora na twarzy stala sie bardzo sucha, szorstka, niemila w dotyku, podrazniona. Probowalam smarowac ja kremem, ale nie pomaga:( a kosmetykow tej firmy juz nie uzywam). Prosze o rade jakie kosmetyki do twarzy sa najlepsze (chodzi mi o cos do oczyszczania skory i nawilzania). Pozdrawiam:)

Gość aloiw
odswiezam

Gość okt
ja tez uzywalam pure zone ale teraz wole Garnier czysta skora zel

a jak mozna coś doradzić skoro nie napisałaś jaką masz cere?

Zapraszam na topik Jak być zadbaną - chętnie doradzę, znajdziecie tam informacje i porady nt. pielęgnacji twarzy, włosów, paznokci, itp., wiele dziewczyn już skorzystało i są zadowolone. Pozdrawiam.

Gość aloiw
Nie napisalam jaka mam cere bo nie mam zielonego pojecia jaka ona jest.Wiem tylko, ze na nosie jest tlusta, a na policzkach i czole luszczy sie zreszta na nosie tez. Mam tak po pure zone. Dlatego nie wiem jakich kosmetykow powinnam teraz uzywac:(. Pozdrawiam.

moim zdaniem powinnaś uzywać kosmetyków albo do cery suchej albo do każdego rodzaju. Spróbuj umyć twarz mydłem. Jesli ściągnie się po wytarciu to masz suchą skóre. Jeśli nie to postaw na kosmetyki do każdego rodzaju cery.

Mysle,ze masz skore mieszana. Polecam krem Vichy Thermal Fix 2. Jest niestety odsyc drogi (ok 70 zl), ale swietny.

Gość aloiw
Moja skora zle znosi mycie mydlem:( Staje sie bardzo sucha, zaczerwieniona, sciagnieta i zaczyna piec.

Gość aloiw
Dziekuje za rady.

za bardzo wysuszyłaś skórę. Też tak kiedys robiłam, bo miałam trądzik. Przestałam tego stosować i wybrałam Nivea żel nawilżający-odświeżający, do tego tonik i krem nawilżający. Skóra jest teraz nawilżona, ładka, gładka, i o dziwo trądzik wcale sie nie nasilił...

Gość kac
Tez mysle, ze za bardzo wysuszylas skore. Pozdrawiam:)

Gość anuuusia
a co jeśli mam 16 lat, twarz tłustą przy nosie, brodzie i czole, suchawe poluczki i wyskakuje mi czasem taka "kaszka" na policzkach ;/ ??