Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskoczeni

brak płodnego śluzu

Polecane posty

Gość Zaskoczeni

witam! Mam wraz z moje dziewczyna pytanie! Otoz pare dni po okresie uprawialismy peeting! Nie miala jeszcze wtedy plodnego sluzu! Wedlug wyliczen tez nie powinna miec dni plodnych ( troszke to staroswieckie ale dziala) Troszke to dziwne ale miala sluz nie plodny (bialy, kleisty)! Mamy 100% pewnosci ze sperma nie dostalas sie do niej! Jestesmy tego pewni w 100% Okres miala 20 grudnia dzis mamy 10 stycznia a ona nadal nie ma p lodnych dni! Nadal ma bialy kleisty śluz dokładnie taki sam jak wtedy! Nie wiemy co sie dzieje i jaka jest tego przyczyna! Moze ktos wie i moglby nam pomoc! Jak to jest z tym sluzem? Czy moze byc tak ze wogole sie nie pojawi do nastepnej miesiaczki? Z tego co wiem to ostatni dzien plodnego sluzu to owulacja i to wtedy jest najwieksza mozliwos zaplodnienia! Prosze odpowiedzcie na nasze pytania! Prosimy o powazne odpowiedzi! Dziekujemy i czekam y!!

Gość asica lwica
qva a ja wogóle nie mam płodnego śluzu od kilku mies.!!! ale jaja

Gość Zaskoczeni
Nikt nic nie odpowie? Prosze odpiszcie! Czekamy na jakies konkretne odpowiedzi!!

Gość maratika
czasem tak się może zdarzyć - przez stres (a nim się chyba napędzacie) chociażby. jeśli jesteście pewni na 100%, że sperma nie dostała się do jej pochwy to bez obaw czekajcie teraz na okres :) i powodzenia!

A brak płodnego śluzu w tym cyklu może poprostu oznaczać to, że owulacji nie było i dlatego teraz miesiączka się spóźnia.