Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liro

skutki uboczne po odstawieniu antykoncepcji

Polecane posty

Gość brak zabezpieczenia
i powrot do bolesnych i nieregularnych miesiączek :-)

Gość liro
Generalnie byłam zadowolona z tabletek anty. ale po ich odstawieniu pojawiły się różne skutki uboczne,tu jakieś czarne pojedyńcze włoski koło brodawek,tu jakiś guzek na piersi,skóra jak by straciła jędrność no i najważniesze ciężko coś zajść w ciąże.Może lepiej się zastanowić zanim zacznie się stosować.

Gość hihihihi
nie chcesz, to nie bierz. Nikt do tego nie zmusza. Może ty jakaś hybryda jesteś, bo ja brałam kilka lat przed ciążą, nie miałam kłopotów z zajściem w ciążę, urodziłam zdrowe dziecko, tabletki biorę nadal i nic mi nie rośnie, ani nie robi się mniej jędrne. Węszę jakiś LPR albo inne świństwo :-)

Gość rok
temu przestałam brac tabletki i do teraz moj okres jest nieregularny teraz staram sie o dzidzusia i niestety narazie nic z tego:( Mysle ze to przez te zasr...ne tabletki i teraz juz wiem ze napewno juz nigdy nie wezme tego swinstwa do ust(prosze mi uwierzyc lub nie ale od pogladow LPR jestem daleka) po prostu moj organizm tak zareagowal na tabletki i nic na to nie poradze.Ale nadal twierdze ze to dobra metoda antykoncepcyjna bo daje prawie 100% pewnosci i jesli komus sluzy to czemu nie... pozdrawiam

moje skutko uboczne to lepsze o 100% samopoczucie zdrowsza jestem szczuplejsza lepszy sex co do twoich obserwacji to : to co wyczuwasz w piers to njaprawdopodobniej gruczoł piersiowy (mleczny), który powiększa się przed miesiączką jeśli atakują cię syfki to bierz humavit wspanale wpływa na cere, paznokie i włosy kiedys byłam miłośniczką tabletek anty ale po 6 latach brania czuję się zatruta teraz już się nie faszeruję mam lady-compa daje mi taką skuteczność jak tablety ale nie truje się pozdro :))

Gość Nessa
A co to jest ten "lady compa" jezeli moge spytac? Bo ja tez odstawilam po 6 latach tabletki. To juz 4 cykl bez.I wreszcie mam ochote na sex. Juz myslalam ze moze nasze uczucie sie wypalilo,ale to byla wina tabletek.Maz jest mile zaskoczony moja zmiana. Tylko jednak ta obawa przed ciaza!