Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuleńksa

Czy to możliwe????śluz???

Polecane posty

Gość kasiuleńksa

Ginekolog wysłał mnie na badania z powodu upławów, bo tak mu powiedziałam, mam biały mleczny sluz czasami w dużej ilości, bez grudek i wogóle. Badania wszystkie wyszły dobrze bez żadnego grzybka ani nic nie wykryło. przepisał mi więc tylko przez kilka dni biseptol dopochwowo.... Powiedział że wszytsko jest dobrze wg. badan.... czy może tak wogóle być???? Tyle śluzu??? tej białawej wydzieliny???? dodam że biorę tabletki anty.....

Gość kasiuleńksa
no to jak spotkał sie ktoś z czyms takim???

Gość tez ciekawa
ja mam to samo mnostwo bialej wydzieliny przez caly miesiac oprocz oczywiscie tych dni kiedy mam dni plodne i mnostwo przepisanych lekow dopochwowych i zadnych rezultatow . W koncu uprosilam zeby mi zrobila posiew z pochwy ale cos sie mi zdaje ze tez bedzie wszystko ok wiec juz niewiem czy ta wydzielina to moze byc cos normalnego.... tylko az dziwne ze tak duzo i ani dnia suchego...

Gość kasiuleńksa
no własnie mam dokładnie to samo.....

Gość lalllka
moze ciaza:P:P:Palbo taka antura wasza...

Gość kasiuleńksa
ciąża? aheheheh od kilku lat i przy tabletkach anty....hehehehe dobry żart!!!! chyba nie wiesz kiedy kobieta może być w ciąży....

Gość lalllka
no to jesli atk...chco czasem przy atbsach choc to maloooprawodopodobne...ale jesli gin nic nie wykryl...

Gość tez ciekawa
ja natomiastnie biore tabletek anty ale znowu mam nadzerke i mi osobiscie sie wydaje ze to przez to i co wizyte pytam juz z uporem maniak:) czy to moze przez nadzerke albo taka moja natura a ginekolog za kazydm razem mi powtarza ze to nie przez nadzerke wiec juz sama niewiem ...:)

Gość kasiuleńksa
Ja nie mam nadżerki, a badania wyszły mi wszystkie w porządku.... Lekarz powiedział mi że powinno byc wszytsko ok.

Gość karina_77
ja też mam pełno takiego sluzu ,posiewy dobre ,chyba juz taka nasza natura ,nie biore tabl anty. Tez troche mysle że może to z nadżerki bo ja mam . Może byc go równiez duzo pod koniec dnia bo nosimy obcisłe ubrania ,tak mi gin powiedziałas U mnie jest go najwięcej tydzien przed @.

Gość kasiuleńksa
hmmm... mi własnie lekarz postanowił zrobic wszytskie badania..... nadżerki nie mam wyniki badań są dobre..... więc jego odpowiedź brzmiała że wszystko powinno byc dobrze :-) !!! Pozdrówka