MissUkraina 1 Napisano Styczeń 11, 2006 Witajcie, dziewczyny. Mam pytanie - czy ktos tez ma tak jak ja, czyli bardzo nieregularne okresy, czasami raz na 2-3 miesiace, USG nic nie wykrywa, wszystko wyglada dobrze, mam wszystkie objawy napiecia przedmiesiaczkowego, tyle, ze strasznie dlugo u mnie to trwa. Troche sie obawiam, bo nie wiem, czy bede mogla miec dziecko. Kiedys bralam tabsy anty (w wieku 17 lat) ale odstawilam, po odstawieniu mialam krwawienie, potem przeszlo, ale gin powiedzial, ze lepiej w ogole nie brac tabsow, bo to moze u mnie spowodowac chorobe serca. Jeszcze dodam, ze mam 15 kg nadwagi i problemy z tarczyca. W ogole, zdrowie do ..... I ciagle stresy, stresy, stresy... Napiszcie cos, prosze ! Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
markotka 0 Napisano Styczeń 11, 2006 Piszesz, że masz ciągłe stresy i chorobę tarczycy, więc to najprawdopodobniej jest powodem nieregularnych cykli. A czy lekarz robił Ci jeszcze inne badania hormonalne? Od ilu lat miesiączkujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalllka Napisano Styczeń 11, 2006 to od tarczycy i stresu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MissUkraina 1 Napisano Styczeń 12, 2006 Markotko, pierwszy okres mialam w wieku 12 lat, teraz mam 23 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach